tirsdag 10. februar 2015

Norsol solskjerming

Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere lev. Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Vi har stort utvalgt av solskjerming hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov.


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ikke ta solskjerming for gitt – med riktige løsninger øker hjemmetrivselen, samtidig som du sparer unødvendig bruk av energi. Gjør det enkelt, og ta turen til Norsol. Markisen for de store vindusflater.


Norsol Fasademarkise er en kraftig konstruksjon for alle bredder. Med solide komponenter er den svært stabil, samtidig som den gir svært effektiv solskjerming og godt utsyn. Velegnet for motorisering og automatikk.


Riktig solskjerming øker trivselen.

Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Norges største på solskjerming. Solskjerming AS er importør og forhandler av utvendig og innvendig solskjerming produsert på mål.


Vi handler direkte fra de største produsentene i Europa uten fordyrende mellomledd. Det jevnt høye produksjonsvolumet deres resulterer i svært konkurransedyktige priser. Solskjermingsforbundet arbeider for valg og bruk av riktige solskjermingsprodukter, godt inneklima, redusert energibruk og høy komfort i boliger og næringsbygg. Slik man styrer lyset inn mot filmrullen eller databrikken for en ønsket effekt, vil arkitekten bruke lys-åpninger for at lyset kan forme rommene.


NORSOL produserer skreddersydd solskjerming ! Se vårt store utvalg på våre hjemmesider. Innvendig solskjerming. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.


Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Norsol Solskjerming - dusjløsninger, bytte rute, innvendig solskjerming , glassvegg, glassmontering, markise, glassikring, jura, persienne, glassreparasjon, kaffe. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Dette betyr også at pris på markiser og solskjerming vil variere – avhengig av størrelse, funksjonalitet, material- og betjeningsvalg – og at pris bare kan gis eksakt etter en befaring hjemme hos deg.


Men – vi kan love deg en konkurransedyktig pris på alle våre leveranser av markiser og annen solskjerming.

Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer. Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade. Familien Myrvoll fikk et helt annet inneklima etter besøk fra solskjermingseksperten Norsol – Selv om vi ikke bør klage, blir mange av oss plaget med dårlig inneklima i sommerhalvåret. Riktig solskjerming bidrar til så mye mer enn bare beskyttelse mot direkte solstråler, opplyser markedssjef i Norsol , Krister Nekstad. Utvendig solskjerming - Vi har bransjens største utvalg!


Alt fra markiser, screens, pergola og persienner. Bestill gratis befaring her. Vi er et firma som holder til på Heimdal og dekker Trondheim og omegn. Vental er valgt til å levere solskjerming til den nye Fosshagen Barnehage i Songdal. Vi skal levere ca stk store zip screens.


ALFA Solskjerming har spesialisert seg på utvendig og innvendig solskjerming , og motoriserte markiser for vinterhager og som tak for uteserveringer. Ideen bak ALFA Solskjerming er å kunne løse problemer med avskjerming på en profesjonell måte, gjennom utradisjonelle og standard løsninger. Men hvordan foregår egentlig det? Torunn har nettopp flyttet, og ville ha plisségardiner til vinduene.


Med screens får du effektiv solskjerming og beholder utsikten Går du for screens som solskjerming vil du få en nøytral og effektiv solskjerming , samtidig som du beholder utsikten. Screenduken er perforert med en mikrostruktur som gir god sikt fra innsiden. Samtidig slipper den inn et behagelig lys og stopper inntil av solens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg