onsdag 18. februar 2015

Baderomshylle glass

Kjøp baderomshylle hos Trademax. Lave priser og et stort utvalg! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

POOL baderomshylle i frostet glass. Holder i polert krom. AIR baderomshylle i frostet glass med holder i polert krom. TIME baderomshylle i frostet glass med holder i polert krom.


Smedbo Villa veggmontert baderomshylle K247. Lengden på hyllen og antallet glass kan varieres etter ønske). Elegant og moderne baderomshylle i glass med krom detaljer.

Dimensjoner: 50x70x150CM Denne varen har en leveringstid på uker. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Så hvilket baderom er du? Sjenerøst og lyst i hvitt og glass ? Italienske kakler eller marokkansk mosaikk? Deilig og landlig med rustikke tredetaljer?


Uansett hvem du er, kan du fremheve baderommet og dets vakre detaljer og materialer ved å velge baderomstilbehør. Vi har baderomshylle i tre og hylle til badet i stål. Våre hyller til bad kommer også i forskjellige høyder slik at du også kan oppbevare ting oppover i høyden dersom du ønsker det.


Vi har også smart hjørnehylle til bad for at man skal kunne utnytte all plassen. Alle våre baderomshyller er selvfølgelig godkjent for bruk i våtrom. Lag en avslappende oase med våre wellness-varer. Skjem deg selv bort med deilige wellnessprodukter. Badet burde være et rom hvor tiden står stille ogman kan få.


Etol baderomshylle En praktisk, pen og flyttbar baderomshylle med hylleplater i glass.

Baderomshylle i frostet glass. Tilhører samme serie som de håndklestativene, toalettbørsten og papirholderen fra ETOL Design. For liming, kjøp i tillegg I. Glue-limsett (se tilhørende produkter). Vi tilbyr det aller meste av nyttig baderomstilbehør som skittentøyskurv og tørkestativ, dusjforheng og til og med toalettsete. Hjørnehylle som øker oppbevaringsmulighetene på badet.


Hylle med skap på siden og speil inni dørene. Rosa baderomshylle i plast. Små detaljer kan endre uttrykket til et helt rom.


Velg en baderomshylle som underbygger den stilen du ønsker, eller som gir en spennende brytning i rommet. Vis frem de vakre parfymeflaskene og bytt ut skapene med stilfulle hyller til baderommet. Glass eller tre, lyst eller mørkt?


Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg