onsdag 25. februar 2015

Mercedes interiør

Mercedes -Benz offisielle nettsider. Besøk oss og finn din drømmebil i dag! Høyteknologisk familiebil. Se kampanjetilbud på B-Klasse her! Reserver din EQC her!

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Nye EQC har sin egen unike estetikk. Et symbol på progressiv luksus.


Et vekselspill mellom markante linjer og store flater danner den uttrykksfulle eksteriørdesignen. Det moderne interiøret er utført i høy kvalitet og er svært stilfullt allerede i standardutgaven. Alle opplysninger om tilleggsutstyr til Vito Varebil.


Ladekontakten er å finne på samme sted som tidligere, nemlig på høyre side bak.

Les mer om den nye GLC her! Interiør : teknologi og bagasjerom. GLC er en romslig bil og vil nok passe de fleste som er på jakt etter en bil i dette segmentet.


Volumet i bagasjerommet er uforandret og beholder sine 3liter. Våre kunder kan derfor se frem til banebrytende teknologi og luksus i skjønn forening. Luksus, sportslighet og ytelse i ett.


Enten det er sedan, stasjonsvogn, coupé, cabriolet, roadster, SUV eller AMG. Bileiere af dette merket har deres egen individuelle stil, som viser deres status. Foruten dette, så tiltrekkes sjåfører fra hele verden af den estetiske form, imponerende uttrykk, komfortabelt interiør , bra dynamikk og kjøreglede.


EQC kommer med en realistisk rekkevidde på 4km målt etter målemetoden WLTP. Denne målemetode gir en myr mer realistisk rekkevidde. Rekkevidden sammen med god plass til hele familien gjør at SUV-elbilen EQC er en elbil som mange av våre kunder har lengtet etter. Blant annet kan du få elektriske seter med memory, massasje i setene, Burmester surround soundsystem, head-up display og mye mer.


Masse plass, masse komfort, et fantastisk interiør , flotte motorer - og tilpasningsdyktig til det ekstreme. I AMG-versjoner er det kjøreglede i bøtter og lasse. I All-Terrain-utgave er den bedre enn en SUV.


Litt stivere og mindre ”flytende” enn sine større brødre.

Akkurat det har selvsagt noe med pris å gjøre. Og det er ikke GLA som er dårlig, bare de andre modellene som legger lista svært høyt. Selv med mye og pen landeveiskjøring. Det er relativt høyt, til en helt ny elbil å være.


All vår behandling av personopplysninger skal følge det til enhver tid gjeldende personvernregelverk, herunder GDPR og personopplysningsloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg