mandag 3. februar 2020

Lyse tapeter

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Her finner du lyse tapeter fra kjente leverandører i de fleste design.


Spesialforretning for tapet og tekstil.

Norges største nettbutikk. Det er et kontrastenes tapet. De håndtegnede blomstene har fått en streng, grafisk form, samtidig som de slynger seg fritt. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.


Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. De skaper i tillegg en deilig følelse av vår, luftige rom, og at vi går mot lysere tider. Delikate design med inspirasjon fra naturen egner seg godt både for én og fire vegger.

Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side. Tapet topplisten finner du her! En kolleksjon med historiske tapeter , håndplukket og oppdatert for å føles like aktuelle nå som da.


Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Finn tapet med murstein i både lyse - og mørkegrå utgave,. Gratis frakt og tapetlim inkludert. Velg blant hundrevis av motiv.


Denne flotte tapetserien er laget fordi tapetprodusenten er 1år. Kolleksjonen inneholder bestselgere og design gjennom hele perioden. Hver rull har følgende mål. Så enkelt, men absolutt vakkert. Designet fås i fire sarte fargekombinasjoner med skimrende striper i gull eller sølv.


Grafisk tapet skaper liv og løft til rommet, her kan du med stort hell tapetsere alle fire veggene. Innefarger Hvite farger. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser.


Chalk Straw fås i tre forskjellige fargekombinasjoner, og dette er den lyseste av dem.

Et moderne tapet i skandinavisk stil, vakkert i for eksempel spisestue, kjøkken eller stue. Vil du se det lyse tapetet Chalk Straw på din egen vegg? Sense er et lyst tapet med en myk linstruktur som gjør rommet lunt og hyggelig.


Designeren Emma von Brömssen har brukt både blyant og akvarell for å lage det skulpturelle bladverket. Sense fås i tre lyse varianter, her ser du mønsteret i bleke nyanser av blått og grått mot en varm, benhvit bakgrunn. Flotte lyse , hvide tapeter i mange flotte mønstre - Et godt valg til dig, der ønsker et rent, moderne og nordisk udtryk! Se vores store udvalg her! Nye tapeter er en enkel måte å forandre og gi rommene dine en helt ny karakter på.


Hos oss finner du et stort og variert utvalg av både ensfargede og mønstrede tapeter , som for eksempel unike fondtapeter for ethvert rom og smak. Lyse tapeter i neutrale farver. Vi skapar tapeter för hela hemmet.


Sandberg Wallpaper är ett svenskt designföretag som brinner för hantverket. Se alla våra tapeter online idag. Med inspiration från vårt svenska arv skapar vi tapeter för alla hem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg