mandag 16. juni 2014

Synstest plakat

Dyktige optikere og profesjonell oppfølging. Bestill en synstest hos Specsavers! Finn synstest plakat nå på Kensaq.


Testen heter Snellens synstest og må gjøres når du f. Som bilfører har du plikt til å passe på at du bruker rik-tige briller slik at du ser godt.

Eksempel: Hold for høyre øye og se mot tavla. En Snellen-plansje er den plansjen med bokstaver på som brukes til å måle syn og visuell akuitet. Normalt syn bør kunne se avstander fra til meter.


Mer enn 1år med bedre syn med ZEISS – over 1år med høykvalitets, precision glass og innovasjoner innenfor oftalmologisk optikk. For å teste synet ditt vil vi alltid anbefale en tur til optiker, ikke bare kan de stille en riktig diagnose, men de vil også finne ut hva du trenger for å få. Er du usikker på om du trenger briller? Orker du ikke å gå til øyelegen?


Nå kan du ta synstest uten å reise deg fra godstolen!

Synsoptik i Danmark har laget en synstest på nettet, og i løpet av noen minutter kan du sjekke om øynene dine fungerer som de skal. Oppgavene er enkle, selv om det snakkes dansk. Når du for første gang skal ta førerkort i klassene A, A A B, B BE, AM, S og T, kreves en egenerklæring om helse. Ved førerprøven må du fremlegge en attest fra optikeren eller lege på at du oppfyller alle synskravene for kjøring eller ta en synstest i forbindelse med oppkjøringen.


Ved en vanlig synstest plasseres en Snellentavle i en avstand på 6m. Den som på denne avstand skiller symboler med detaljer på bueminutt sies å ha normalsyn. Hos Citat Plakat kombinerer vi god humor med dansk design! Se vores populære plakater til hjemmet!


Vi har rabatt på alt i butikk, så benytt sjansen til å skaffe deg nye briller. Din nye stil starter hos Specsavers. Besøk oss og book en time.


Synet ditt er din viktigste sans og det er derfor viktig at du tar godt vare på det, og sjekker synet jevnlig. Vår online synstest :Test deg selv! Synsfeil utvikler seg ofte umerkelig med tiden. Vår synstest gir deg et førsteinntrykk av øynenes evne til å se riktig.


Vennligst merk: En egentest erstatter ikke den profesjonelle synstesten hos optiker eller øyelege. Cavallini Wrap plakat synstest innpakningspapir har blitt lagt til i kurven din Fortsett handelen Fortsett til betaling.

Tabell i tykk papp for å ta enkel synstest. Stor ugle plansje no Vintage PRINT Herlig ugle plansje i Astørrelse. Alle våre plansjer holder kunsttrykk-standard og er lysekte. Det er en super dekorativ plakat til stuen, børneværelset mv. Den er ikke kun forbeholdt lægen eller sundhedsplejersken.


Ved en synstest benytter man Snellens tavle, der består af en lysende hvid baggrund med syv til ni linier med sorte bogstaver af forskellig størrelse. Der findes også en tavle med figurer beregnet til børn, hvor figurerne har forskellig størrelse. Man står sædvanligvis i seks meters afstand fra tavlen og har det ene øje dækket til.


Jeg har tenkt til å ta en synstest , men har hørt at dette kan være en dyr affære. Jeg er student og det betyr at jeg får igjen alt som skrives på egenandelskortet mitt i løpet av året, ansett beløp. Jeg lurer derfor på om man kan gå til legen å ta synstest eller om dette må gjøres hos en optiker?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg