onsdag 11. juni 2014

Solskjerming uteplass

Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Sjekk ut solskjerming uteplass. Valg av solskjerming avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer.


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!

Ett skjema-flere tilbud fra lev. Med en pergola skaper du et ekstra rom utendørs, der du kan nyte lange dager skjermet for både sol og regn. Vi har års garanti på alle våre pergolaer.


Ideell solskjerming til veranda og uteplass. Maks bredde 7m og maks utfall 6m. Velg mellom konstruksjonsfarger og over 1duker uten pristillegg. Gå til Terrassemarkiser.

Utvendige persienner. Innvendig solskjerming. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.


Solskjerming For å gi våre kunder trygghet har vi valgt en norsk leverandør av solskjermingsprodukter. Med meget gode produkter og kompetanse sikrer dette våre kunder et godt resultat. Våre egne montører har god kompetanse på både tekniske løsninger og hvilke produkter som passer til de ulike bruksområdene kunden har. Slik får du også en hyggelig uteplass : Våren er her og vi legger til rette for mer uteliv. Har du en upersonlig og lite harmonisk uteplass ? Kanskje mangler den tilbehør eller at møbler, tekstiler og blomster ikke passer sammen.


Vær derfor konsekvent når du velger stil og farger. Et godt råd er å ha en plan. Pergola er en permanent skjerming både for sol og regn, og skaper en funksjonell, intim uteplass. Se forskjellige pergolaløsninger her 4.

Screen forhindrer innsyn, men gir deg fortsatt utsyn Screen er en type solskjerming som tar liten plass og kan skjules bak fasadekledning. Se vårt utvalg og bestill i dag! Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer. Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade. Kontinuerlig produktutvikling gjør at våre markiser i dag kombinerer krav til design og utseende med en kvalitet tvers gjennom.


Materialbruken gir seg uttrykk i utmerket dukspenn, som igjen gir en lun og bekymringsfri uteplass til glede for både liten og stor – uansett vær. Markisen kan stå på en åpen terrasse ved huset den ene sommeren eller fritt ute i hagen den andre. På den måten trenger du ikke låse deg til kun en uteplass med tak over hodet. Ved å investere i solskjerming av høy kvalitet reduserer du soloppvarming av boligen, sparer energi, hindrer innsyn og får utnyttet uteplassen til det optimale. Vi i Solskjermingsgruppen hjelper deg å finne den ultimate løsningen for din uteplass.


Skap en koselig oase på din uteplass med enten lamelltak og foldetak - og bruk den året rundt! Uansett hva du velger, vil du få muligheten til å holde grillfest om det regner eller solen skinner med pergola på din uteplass. Markiser både forbedrer innemiljøet og hindrer bleking av møbler og interiør.


Royal Solskjerming har et stort utvalg av markiser til både private hjem og bedrifter. Hos oss kan du velge mellom over 1forskjellige dukfarger. Gå inn på linken, så ser du det store utvalget av duker.


Det er stor forskjell på en uteplass som er skjermet for vind og en uteplass hvor du må passe. Slik finner du solskjerming for verandadør. Få en uteplass skjermet for innsyn, sol og vind!


Velg en skreddersydd screen med optimal sol- eller vindskjerming for deg. Finn screen til din uteplass her! Les også: Solskjerming til vinduene. Form og aerodynamikk. Akrylduken har bruksegenskaper som gjør at det egner seg best til seil opp mot ti kvm.


Blir aeralet større, kan akrylseil bli både stive og tunge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg