mandag 16. juni 2014

Design ditt eget rom

Velkommen til Kensaq. Finn design ditt eget rom i dag! Hotellet har kun rom , og seks typer, fra Master Room som vist her, Signature Room som vist øverst, til Chamber Room, Guest Room og Friends Room, samt Cottage. Som navnet tilsier er det et eget lite hus på området, med to soverom.


Ditt hjem - ditt design false Med vår modulbygger kan du innrede hele ditt hjem. Du bygger rommet slik du ønsker, velger farger og materialer til vegger og gulv slik at rommet blir som du vil ha det.

Modulbyggeren gir deg også muligheten til å designe din sofa akkurat slik du ønsker. Du kan tegne selv eller bestille fra vår Tegneservice. Med RoomSketcher får du interaktive plantegninger du kan redigere på nett.


Tarkett Med det modulære tregulvet Segno fra Tarkett kan du skreddersy gulvet til ditt hjem. Det kan legges på mange måter, enten du ønsker fiskebeinsmønster, ruter, flettemønster eller noe helt eget. Blomster er alltid riktig, i alle rom , inkludert på soverommet! Riktignok i små mengder, siden de også krever oksygen om natten. Noen blomster i vinduskarmen eller på nattbordet er likevel helt innenfor.


De frisker opp i rommet , sprer en deilig, diskré duft, og er med på å skape den luksuriøse hotellfølelsen som gjør seg så godt.

Dekorere hele soverommet med et skateboard tema å feire din lidenskap for skøyter. Vi har gjort det lettere å skape et bad som er helt deg. Design ditt eget bad. Et rom der du føler deg komfortabel og som du gleder deg til å komme tilbake til.


Forbo Flooring Ruter, striper, zig-zag, friser og border. Eller hvorfor ikke ensfarget? Med linoleumfliser har du alle muligheter til å velge gulv etter eget hode, og samtidig få et naturlig og behagelig gulv. Og her kommer vi over Sweet Home 3 som er et gratisprogram som hjelper deg med å tegne rom for rom i huset ditt , sette inn vinduer og dører, møblere, og studere resultatet både to- og tredimensjonalt.


Målgruppen er folk som ønsker å designe interiøret raskt, enten i forkant av oppussing, ommøblering eller flytting. Tenk deg at du har flyttet til et nytt hjem! Og forlot sistnevnte er ikke innredet rom - soverommet ditt ! Logg deg inn på nettside og bestill, hentes hos oss.


Enklere blir det ikke. Få tips til nye, smarte oppbevaringsløsninger i ditt eget hjem. SOFA FRA IKEA: – Å sy et sofatrekk er mye enklere enn du tror. Lag ditt eget galleri på en, to, tre. VLT ble drapsvåpenet tatt fra møbelbutikkens eget sortiment.


La rommet eller kroken bli dedikert til hobby, og innred med et godt arbeidsbord med plass til alt du trenger av redskaper og utstyr.

Slike rom kan lett bli rotete. Derfor bør kun ting som gir deg inspirasjon stå fremme, mens resten bør ryddes i skuffer og skap. Tegn og design badet ditt her Baderingen tegner ditt bad for deg.


Du har også mulighet for å prøve deg selv på våre nettsider. Send et forslag til kjedekontoret om hvordan du kunne tenke deg ditt nye drømmebad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg