fredag 27. juni 2014

Persienner utvendig

Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere lev. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Målinger viser at utvendige persienner reduserer over av varmeinnslippet fra solen.

Med andre or dette er en svært effektiv form for solskjerming! Persienner for all slags vær. Alle våre persienner er norskproduserte, og konstruert for skandinaviske værforhold. Men utvendige persienner er godt egnet for å tåle vær og vind.


De skjermer for sol og innsyn, og holder varmen ute om sommeren. Med utvendige persienner treffer solstrålene persiennene i stedet for vinduene, og sørger for at varmen forblir ute. Utvendige persienner bidrar til både behagelig temperatur og mykt dagslys i rommet innenfor.


For montering av Cpersienner , se monteringsanvisning her.

Utvendig persienne av typen Zer identisk Cmed unntak av formen på lamellene. Zlamellene har av navnet en Z-lignende form, og er 90mm dype. De er lette å integrere i byggets fasade og når de ikke er i bruk er de skjult i kassetter som kan tilpasses byggets farge.


Dermed blir de en naturlig og nøytral del av fasaden. Fasadepersienner stopper solstrålingen og holder effektivt varmen ute. Våre persienner er norskprodusert og tåler nordisk klima.


Ved “riktig” vinkling av lamellene hindres innsyn. Kan sammenkobles på én motor inn til m2. Muligheten til å vinkle lamellene hjelper mot den lave vintersolen som bleker møblene og blender øynene. Vinklingen gir også mulighet for å regulere lyset slik du selv ønsker.


Skap et unikt uttrykk for vinduene dine med ditt eget design, fra klassisk til moderne. Se også våre utvendige persienner her. Innvendige persienner. Med muligheter for å finjustere vinklingen på lamellene, så får du full kontroll på hvor mye lys og varme du ønsker å slippe inn. Du får også kontroll på hvor mye varme du ønsker å slippe ut.


Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt.

Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. Alle våre utvendige persienner produseres av den tradisjonsrike Norske fabrikken Omega Industrier AS under strenge kvalitetskrav og leveres med fulle rettigheter etter kjøpsloven (år). Umbra Produkter AS leverer alt innen solskjerming, samt glass og aluminium til både privat og næring.


Herunder dører, foldedører, skyvedører, vinduer, fasader og. Hva er egentlig utvendige persienner ? Mange er kanskje fra før av kjent med innvendige persienner av tre, og det er samme prinsippet som brukes utvendig. Her er det altså en serie tverrliggende lameller, men som regel i aluminium, montert sammen med snorer og festeanordninger. Lamellene henger over hverandre som en gardin. Se pris og bestill robuste utvendige persienner fra vår nettbutikk.


Hent fra lager (i Fredrikstad) eller bestill levert hjem. Merk at du alltid bestiller på totale yttermål. Kontakt oss i dag for mer informasjon om markiser, persienner , gardiner og annet innen solskjerming.


Vi har alt av innvendig og utvendig solskjerming som Plisségardiner, Rullegardiner, Markiser osv. Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg