mandag 9. juni 2014

Ønskeliste bryllup tilbords

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hvilke ønsker har dere til bryllupet? Denne gaven bidrar til å redde liv og lindre nød.


Et meningsfullt og livreddende alternativ til tradisjonell bryllupsgave. Bruk av Cookies (informasjonskapsler) på tilbords.

Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for at du skal kunne handle varer i nettbutikken og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en super nettbutikk for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Har du allerede liste hos oss? Dere går nå en spennende og inspirerende tid i møte, så bruk tiden til å få den store dagen akkurat slik dere drømmer om.


Lag en gratis, komplett og lekker liste over ønsker til bryllupet her. En kan legge ut ønskelisten på internett. Dere kan søke på ” ønskeliste online”, og dere vil finne mange gratise plasser dere kan registrere ønskelisten deres.


Første gaven får dere av oss.

Går dere med gifteplaner? Hos Kitch’n kan dere skrive bryllupsliste med alle deres ønsker, noe som er praktisk for både brudepar og gjester. Vi tar kundeservice på alvor!


For oss er kundeservice viktig, så ta gjerne kontakt med oss om du har noen problemer eller spørsmål! Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Torsdag - Lørdag har vi fokus på Bryllup og Ønskeliste -skriving. De som registrerer Ønskeliste disse dagene får en Goodiebag og er med i trekningen av en Sabor Wokgryte i sort (verdi 9- ). Dere er også med i trekningen av et weekendopphold på et valgfritt Nordic Choice Hotel i Norge. VELKOMMEN INN til Bryllupsprat.


Når gjestene bestiller gaver fra bryllupslisten, begynner den naturlig nok å gå tom. Det kan være lurt å ønske seg ekstra tallerkener. Etter bryllupet kan bryllupslisten omgjøres til en vanlig ønskeliste. Sammenlign alle Hus og hage rabattene og spar penger!


Mer informasjon finner du på tilbords. Dette er nettsiden hvor du gratis kan lage, redigere og dele ønskelister. Uansett hva du mangler til hjemmet kan du sikkert finne et godt tilbud på det ved å se under kategoriene Isenkram og Møbler og Innredning.

Tilbordsbutikk for å legge inn flere gaveønsker. Vi hadde kikket lenge på diverse ting og skrev ønskeliste sammen hjemme. Det ligger gaveliste på Til bords butikkene.


I tillegg kan du finne lista på nett. Nå kan du endelig samle alle ønskene dine på et og samme sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg