mandag 9. juni 2014

Hvit høyglans kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Et kjøkken fullt av muligheter - tilpasset dine behov. Kjøp kjøkken på IKEA.


Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Hvit Høyglans er minimalistisk dansk design på sitt beste.

Skapdørene er slitsterke, og passer derfor perfekt til det moderne kjøkkenlivet. Et hvitt høyglanskjøkken er et sikkert valg for deg som søker et stilrent og moderne kjøkken. Her finner du en oversikt over alle kjøkkenfronter i serien RINGHULT høyglans hvit. Gå til hovedinnholdet. Modellen Glatt Hvit er et godt valg hvis du vil ha et klassisk kjøkken uten at det trenger å koste en formue.


De enkle, hvite skapdørene gir et klassisk og tidløst uttrykk med mange muligheter for interessante kombinasjoner med andre modeller og farger. Lekkert høyglanskjøkken fra Norema. Delikate, glossy flater og matchende høytmonterte stålgrep i full skuffebredde.

Rett og slett Noremagisk! Kombinér gjerne med lange stålhåndtak eller gripelister for å understreke det linjære uttrykket. Frontene kan leveres sammen med hele vårt store utvalg av skrog og skuffer. Med integrerte grep får du en innredningsløsning som er lineær og grafisk velskapt. Høyglansfinish er lekkert, trendy og svært renholdsvennlig.


Helt i tråd med tidens kontinentale, minimalistiske interiørdesign. HTH DEKOR HVIT HØYGLANS : Bildet viser kun hvordan HTHs kjøkken i testen ser ut, og ikke de nøyaktige kjøkkenmodulene som er prissatt. Dette kjøkkenet kan leveres fra Maxbos sentrallager på tre dager. Kvadrat hvit matt er et rimelig og fleksibelt kjøkken som passer til alle hjem. For der hvor noen er bekymret for riper og merker, er det mange som forsvarer materialet, og mener det er både mer motstandsdyktig mot riper OG lettere å holde rent enn kjøkken med matte overflater.


En bruker lurer på følgende: - Jeg må velge om jeg skal ha helt vanlig hvit kjøkken eller om jeg skal gå for høyglans. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Søk etter hvit høyglans kjøkken på den nye KensaQ. Sort høyglans som vi også vurderte, ble valgt bort etter å ha sett hvor godt fingermerker vises.


Dessverre, så er sort høyglans mye mer befengt med fingermerker enn hvit. Kan altså ikke sammenliknes de to fargene mht merker.

Hvit høyglans kjøkken med svarte håndtak. Enkelt og minimalistisk kjøkken design med rene symmetriske linjer. Velg mellom forskjellige farger. Camden høyskap i hvit høyglans med dører som både kan monteres på vegg eller stå på egne bein.


Kjøkken i akryl er en moderne kjøkkenfront. Bianco-dørene er i hvit høyglansfolie med avrundede kanter som gir en flott finish til kjøkkenet. Vi gir deg kjøkken i alle prisklasser og i alle stilarter! PREMIUM kjøkken – den bredeste og mest eksklusive kolleksjonen med kvalitet og detaljer av beste sort.


Du har valgt hvit , og alt passer med hvit ! Jeg synes det er penest med hvite eller helst lyse vegger (f.eks hvit med hint av grå, beige, lysegul) da kan du også velge nesten hva som helst uten at det ser rotete ut. Vi har hvitt kjøkken , grå benkeplater og hvite vegger. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning.


Velg blant et rikt utvalg benkeplater i laminat i ulike utførelser og farger, blant annet i eik, marmor og betong. Vitrinedør i hvit folie med klart glass. LANDLIG HVIT Hvitmalt MDF-front med frest perlestaffprofil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg