onsdag 18. juni 2014

Muuto spisebord

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Muuto - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Se vårt store utvalg av bord i kjent design.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

En nærmere titt på bordet viser forsiktig detaljering som gir bordet sin spesielle karakter. Designet er godt balansert med fine detaljer. Dette er et elegant enkelt bord med flotte detaljer.


Navnet har bordet fått pga den flotte detaljen med de heltre bordbena som er splittet på midten. MUUTO er et skandinavisk designfirma som samarbeider med de ledende skandinaviske designerne for å skape originale produkter med nye perspektiver. Dette resulterer i en nyskapende samling av nordiske møbler, belysning og tilbehør for moderne interiører i hele verden.


Rask levering og personlig service. De Komfortable Visu stolene, de skønne sofaborde around og den lækre sofa Connect. Flotte Spiseborde og meget mere. Vi tilbyr et komplett sortiment av møbler, tepper, belysning og accessories med det beste innen skandinavisk og internasjonal design. Bordet passet ikke så godt som vi håpet og ønsker derfor å selge det.


Base Table er enkelt og rett fram i uttrykket, noe som gjør det lett å bygge interiøret rundt. Skandinavisk design på sitt beste! Kom innom oss på Verket Interiør så hjelper vi deg gjerne med å finne ditt spisebord.


Dine data, dine valg. For å gjøre nettsiden vår så bra som mulig, samler vi inn informasjon fra de som besøker oss.

Denne informasjonen bruker vi til å forbedre. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Med sin længde og solide design, giver dette spisebord plads til at holde selskaber.


Det rå design udspringer af en idé om at kombinere organiske former med det solide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg