tirsdag 24. juni 2014

Mester grønn roser

Uansett anledning, nå koster hjemlevering enda mindre! Mester Grønn butikk nær deg! Send vakre roser hjem til noen du er glad i. Roser er den perfekte gave.


Våre dyktige dekoratører lager buketter og dekorasjoner med stolthet og omsorg. Bestill blomster på nett og få de raskt levert på døren, til deg selv eller noen du er glad i. Siden den gang har vi vokst til å bli Norges ledende blomsterkjede. Dette har vi gjort ved å bygge stein på stein, hvor fokuset har vært og er kvalitet.


Underlaget er laget av… 9. Vi har alltid 3forpå avskårne blomster. Plukk og miks dine favoritter og sett dem sammen selv hjemme, eller la oss binde en flott bukett for deg. Vi utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede.


Kvalitetsgaranti - vi bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert levetid. Har du kjøpt roser til farsdagen? For å få roser til å vare lengst mulig bør du skråsnitte rosene, fjerne blader og torner nederst på stilken og sette rosene i en ren vase med kaldt vann. Selskapet har som mål at alle dets produkter skal produseres i henhold til etiske, humane, miljømessige og internasjonale standarder.


Og når man sender en bukett bestilt over nettet og mottaker får en grelt farget bukett med roser i div farger som ikke passer sammen, og henger samme kveld. Ja, man har en garanti, men hvem vil vel fly tilbake i butikken å bytte en kvast man har fått tilsendt? Vikariat som testansvarlig på roser.


Sjekke kvalitet og utvikling på roser. Det er derfor viktig for oss å samarbeid med gartnere som også har fokus på miljø, slik at vi kan selge miljøvennlige produkter som f. Snart selskap med god mat og kaker så ute fest på kvelden ,gleder oss. Vår visjon er Vi skaper glede i alle hjem.


Ved å tilby et stort utvalg friske blomster hver dag gjennom hele året, forsøker vi å gjøre akkurat dette. De er blant annet medlem av Etisk. Vi sender også blomsterbestillinger til alle våre andre avdelinger i hele landet. Blomster med konfekt, cider eller duftlys er en populær kombinasjon som mottakeren garantert setter stor pris på! Rosa sløyfe-aksjonen er en fin anledning til å vise omtake for dine nærmeste, en kollega, en venn, eller en person du setter pris på.


Få friske og fine roser med oss. Så snart varer fra varehyllene ble solgt, satte jeg ut nye fra lageret. I butikken vår finner du et stort utvalg blomster og planter for enhver anledning, til deg selv eller som gave. Fairtrade roser i rosa og lilla. Vi hjelper deg med alle blomsterkjøp, til hverdag og fest, sorg og glede.


Velkommen - Vi skaper glede i al. Mer informasjon på Tiendeo! Nå er violaene på plass i butikkene våre. Disse blomstene minner oss på at våren nærmer seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg