onsdag 25. juni 2014

Kjøkken stue løsning

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice.


Med et åpent kjøkken blir hverdagen mindre masete og festmiddagene mer sosiale og avslappede.

I dette lyse kjøkkenallrommet er kjøkken og spisebord i matchende utførelse. Både kjøkkenet og skjenken ved spiseplassen er fra HTH. Samtidig er de ekstremt gode i bruk, og varer lenge.


Skulle man spare kostnader, ville det vært aktuelt å gå for standar innfreste grep. I dette tilfellet var budsjettet bra, og da ble det lettere å velge gode, solide løsninger. Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der.


Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest.

Vi har idag kjøkken og stue separat , en stue på ca kvm og kjøkken og spisestue på kvm. Mener åpen løsning er helt kanon, mye kjekkere å lage mat og man er liksom mer samlet. Dersom du har mulighet for å flytte kjøkkenet ut i stuen og således få et ekstra soverom kan dette være en lur investering. Flere og flere ønsker også en åpen og flytende planløsning.


Da oppleves boligen også mye romsligere i tillegg er det veldig trendy med kun underskap på kjøkken noe som passer fint i en åpen stue , sier. Vi ønsker hjelp til å åpne opp og lage en god overgang til stuen. Bonytts interiørarkitekt Bernt Pedersen har flere fra- kjøkken -til-allrom-prosjekter på samvittigheten , og skisserte også her en løsning hvor en kjøkkenhalvøy sto for overgangen mellom kjøkken og stuen. Stuen din skal reflektere deg og din personlige livsreise. I små stuer kan du gjerne velge åpne løsninger og plassere møblene langs veggen.


Stuen vil virke større dersom rommets midtpunkt holdes fri for møbler. Utnytt plassen maksimalt, og utnytt takhøyden. For å få en lysere tilværelse ble veggen mellom kjøkken og stue revet, men interiørarkitekten foreslo også en åpnere løsning ved inngangspartiet og kjellertrappen. Strietapetet forsvant, og de fleste veggene ble malt hvite. Smarte møbler til stuen.


Da kan du velge selv hvor stor plass det skal ta. Treverk er et varmt og mykt materiale som aldri går av mote.

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Under planlegging så viste jeg frem forslag med. Med et kjøkken -allrom kan du innrede kjøkkenet og stuen i ett rom med plass til flere kokker og hyggelige familieaktiviteter, vi gir inspirasjon.


Vi har lekerom i tillegg vegg i vegg med stuen , noe som er helt fantastisk! Stue - kjøkken - ny og moderne løsning på utformingen av huset. Kjøkken og stue – åpen løsning. Du kan lage et originalt interiør Uavhengig av størrelsen på rommet, som er ikke bare vakker, men også praktisk.


Har en stue - kjøkken. I dag mer og mer populært det blir et nytt fenomen i interiøret - kombinasjonen av kjøkken og stue. Denne løsningen egner seg ikke bare. Jeg ville ha et godt fullverdig kjøkken , men regnestykket gikk rett og slett ikke opp på grunn av en varmtvannstank det ikke var plass til på kjøkkenet. Noen har kjøkkendører som kan lukkes.


I så fall kan du gi gulvet en helt annen karakter enn resten av hjemmet. Stueparketten trenger ikke å fortsette inn hit. Det gjelder på mange vis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg