torsdag 5. juni 2014

Lameller på mål

Kjøp i online webshop. Sjekk ut Lameller På Mål. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Har du spesielle mål på dine vinduer kan vi tilby et stort utvalg av solskjermingsprodukter samt gardiner og liftgardiner sydd etter mål og sendt hjem til deg om du ønsker det.


Det finnes et stort utvalg farger og design å velge mellom, og bestillingen gjøres enkelt med noen få tastetrykk. Varia lamellgardiner er av den beste kvalitet og svarer til de lamellgardiner som du finner hos den lokale gardinbutikken din.

Du kan også kombinere farger, f. Selger lameller fra markisemannen. Disse er bestilt på mål. Kommer på skinne som fester oppe i vinduskarmen.


Har også en rull med ekstra lameller , så man kan bytte ut om det trengs. Lamellgardiner har spesielt god funksjon på store vindusflater. Markisemannen har et stort utvalg av dekorative tekstiler for forskjellige uttrykk på lamellgardiner.


Våre lameller har bredder på enten eller 1mm, samt at vi har et noe mindre utvalg med lameller på mm bredde.

Plissegardiner på mål - NORGES BILLIGSTE Beste kvalitet gardiner. Varia plissegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de plissegardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din. Varia gardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter. Vi tilbyr gratis stoffprøver til alle UNIG-gardiner.


Det betyr at du her på siden bestiller de ønskede stoffprøvene, og så sender vi dem hjem til deg uten kostnad. Persienner, plisségardiner, rullegardiner og lameller - det finnes et hav av utvalg. I våre butikker har vi stoffprøver og kataloger med en rekke forskjellige produkter. Vores mål er høj kvalitet til billig pris. Vi specialfremstiller alt efter mål og udfra den enkelte kundes behov.


Få et helt gratis besøg, se farveprøver og eksempler på vores produkter og få samtidigt et uforpligtende tilbud. Send gerne billeder og ca. Utvendige persienner gir deg muligheten til å justere på mengden lys du ønsker å slippe inn i boligen – dessuten kan retningen på solstrålene endres.


Med riktig vinkel på lameller sender du lyset opp i himling og øker dagslysfaktoren lengst inn i rommet. Systemene leveres som standard med Somfy RTS motor. På jakt etter innvendige persienner? Se vårt utvalg og bestill i dag!


Når du måler opp til dine nye gardiner, er det viktig at du som minimum tar to mål av bredden og to mål av høyden.

Sørg alltid for å utføre dine målinger i toppen og bunnen av vinduet, og angi mål fra beslag til beslag på det smaleste i bredden og det høyeste i høyden. Vi har svidd av MYE penger på lameller , men det var en nødvendighet. Når man bygger hus med meget ukurante mål på vinduene, er lameller eneste mulighet.


Vi har på det høyeste lameller med maks høyde på 80m, og når det i tillegg er skråvindu så får skattepengene ben å gå på. Når det er sagt, så er vi veldig fornøyde med. Mål ønsket lengde ved å brette toppen av en lamell over plastpinnen og skyv på lamellhengeren.


Fest lamellhengeren på glideren på skinnen. Solskjerming AS er landets raskest voksende nettbaserte forhandler av måltilpasset solskjerming. Se hvor mye du sparer på å ta mål og montere selv. Alle modeller er produsert på mål og har: Lameller og kassett av aluminium (pulverlakkert).


Somfy J4RTS (eller J4IO) motor for fjernstyring, evt. Brett knytebåndene på midten slik at båndet formes. Mål og marker hvor du skal ha båndene dine slik at du får en jevn avstand mellom dem. Alle våre produkter produseres på vår topp moderne fabrikk i Tingvoll på Nordmøre. Vår ambisjon er å tilby markedet de beste produktene, og derfor produserer vi alt i Norge.


Vår beliggenhet ved Nordvestlandets kystlinje, gir oss unike muligheter til å teste våre produkter for det Norske klimaet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg