tirsdag 24. juni 2014

Lyse gardiner

Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Steng solen ute med lystette gardiner og få et svalt soverom! Vi har lysdempende og lystette gardiner til alle rom.


Se mer og kjøp på Kid.

Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Bestill fra vår nettbutikk! Tunge, mørke gardiner gjør rom vakrere og skaper en hyggelig, intim atmosfære.


Tunge stoffer gir også lange gardiner et flott fall. Om stuen din er liten kan du velge lange gardiner i lette materialer og lyse nyanser. Lyset utenfra, sammen med lyse nyanser, får rom til å fremstå større.


Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine.

Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Se våre julegardiner.


De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Gardiner er myke, men hardtarbeidende. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid.


Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår. Våre gardiner finnes i ulike lengder og modeller, avhengig av hvilket uttrykk du vil ha – f. Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner , slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt.


Ved å klikke på en av gardinene kan du lese mer om mål, farger, produktegenskaper og. Kombiner en transparent vev med en mørkleggende vev i samme gardin , fleksibel skjerming for lyse. Spar Kjøps Nyhetsbrev.


Persienner og gardiner bør kunne trekkes helt opp eller helt til side for å kunne slippe inn så mye dagslys som mulig. I noen rom, kanskje spesielt soverom, vil det innimellom være ønskelig å stenge solen ute.

Er solen imidlertid ikke plagsom er det bare å la lyset flomme fritt inn, og skru av det kunstige lyset. I dag snakker vi om lyse hotell- gardiner og gullrene ventilsjakter på film. Vi synger om en evenukk, og smaker på Siddis cola. Stavangersmurfen ringer inn en ny oppfinnelse før vi drøfter forskjellen på opp, ned og bort på kartet.


Cellbes på Internett og på postordre! Vi syr mest til privatkunder, men også legekontorer og banker trenger gardiner. Det er gledelig at flere ser viktigheten av å ha gardiner. Tekstiler bidrar til å skape en koselig stemning og forsterker den personlige innredningsstilen. Velg gardiner etter rom og behov.


Med gardiner kan du regulere lysinnslippet og skape den stemningen du ønsker. Redd nattesøvnen med lystette rullegardiner, eller slipp inn lyset med korte gardinkapper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg