fredag 20. juni 2014

Små skilt

Design dit helt eget navneskilt og hils på gjestene. Få mere informasjon her. Det er vi stolte av og veldig glade for. Fotobok med dine egne bilder. Lag en personlig Julegave.

Søk etter små skilt på den nye KensaQ. Blir bilen godkjent for små skilt kan du bestille de med én gang. Prisen på to små skilt er 1kroner, ett lite skilt koster kroner.


Fra skiltene er bestilt tar det fra to til fem virkedager før du kan hente de på trafikkstasjonen. Vi har også metallskilt med egen tekst. Se alle produkter Graverte skilt. Enkelt Avfall skilt i plast med børstet sølv overflate.


Små skilt krever større tekst.

Størrelsen på teksten tenker de fleste på, men det er også viktig å velge en skrifttype som er lett å lese. Og samtidig er det viktig å velge en bakgrunn som gjør at teksten fremheves godt. Aage må betale dyrt for at bilen har feil skilter.


Små kjennemerker kan nå brukes der bilens design tilsier det er eneste praktiske løsning, sier Ketil Solvik-Olsen, i en pressemelding. Hun mener design er det viktigste når vi velger bil – Staten skal ikke være motstander. Velkommen til Lator skiltfabrikk! Vår nettbutikk er alltid åpen! Du kan også søke om å få små skilt til bilen din dersom det ikke er plass til å montere på de ordinære skiltene.


Pynt opp på kontoret eller fasaden med utskårede akryl bokstaver. Skap din egen dekorasjon med 3D effekt ved å bruke utskårede bokstaver og tall i akryl. Sett logoen på fasaden som et skilt , eller lag dekorasjoner til bruk på messer, utstillinger og andre arrangementer. Slik får du godkjent lite skilt.


Biler som har EU-typegodkjenning kan ikke få små bilskilt. Statens vegvesen vil vurdere i hvert enkelt tilfelle om en bil kan få små bilskilt. Altså ligger det muligheter for små italienske skilt foran på Alfa Romeo fremover.


Spørs om det går gjennom, men.

JA Skilter, din skiltmaker. PROFF Hos oss handler du med en ekte skiltmaker med lang erfaring og stor kunnskap om faget. Vi vet hva vi holder på med! SERVICE Vi tar service og kundebehandling.


Vi lager navneskilt, dørskilt til private hus, postkasseskilt og selvsagt skilt til og kontor og bygninger. Kjøp raskt og enkelt på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg