fredag 13. juni 2014

Borge tapet på nett

Borge tapet på nett

Kreative designtapeter og Fototapeter. Besøk Photowall og bestill nå! Skap dit eget Lerretsbilde online. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Borge tapet på nett

Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side. Tapet topplisten finner du her! De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem. Her kan dere bestille alle våre varer. Borge tapet som du ikke finner her?


I tillegg finner dere til en hver tid oppdaterte varebeholdninger på alle varer. Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Gjør et interiørkupp hos oss. Norges største nettbutikk.


Vi har gulvbelegg, parkett, laminat så vel som fototapeter, tapeter. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem.


Velkommen til en hyggelig handel! Shop enkelt online hos Ellos. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Raskt, enkelt og billig.


Sett et personlig preg på stua, soverommet og gangen med tapet fra Byggmax. Du kan velge mellom klassiske og tradisjonelle design, eller noe mer moderne og trendy. Alle klarer å tapetsere Trenger veggene i stua en ny oppfriskning?


Det å tapetsere er ofte en enklere og raskere løsning enn å male. Nå skal det bli mye enklere å velge tapet , strålte Borges designansvarlig Birgit Torkildsby som lenge hadde gledet seg til å få dette verktøyet på plass. Vi er mer vågale, og farger og mønstre blir mer og mer vanlig både i våre hjem og det offentlige rom. Dette reflekteres også i årets tapettrender fra Borge.


Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Kjøp heller en rull for mye for å unngå at du går tom for tapet før alt er tapetsert. Vi har åpent kjøp i dager, og derfor kan tapetruller i uåpnet forpakning leveres tilbake til ditt nærmeste Rusta-varehus mot fremvisning av kvittering.


Antall tapethøyder er antall tapetlengder fra gulv til tak som trengs. Vi er spesialister på fototapeter fra ditt eget bilde. Stort utvalg av veggstickers og barneromsdekor. Da kan lage fine navnekort av tapet , og bruke tapet som duk på bordet. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter.


Borge tapet på nett

I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. Med tapet har du mulighet for å få detaljer inn som du ikke kan lage når du bare bruker maling på veggene.


Når du skal velge tapet. Før du bestemmer deg for ny tapet i stua eller på soverommet, må du tenke over noen ting. Velg blant mønstrede tapeter i mange ulike modeller.


Handle enkelt online hos ellos. Regn med mer svinn dersom du legger tapet med rapport. Hvor mange ruller tapet må du ha? Her er det mange faktorer som spiller inn: Bredden på veggen, bredden på tapetrullen, høyden på veggen, eventuell mønsterrapport og plassering av dører og vinduer, samt lengden på tapetrullen.


Søk assistanse hos en kompetent fargehandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg