mandag 23. juni 2014

Foss kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Søk etter foss kjøkken på den nye KensaQ. Finn lokal forhandler her!


En klisjé, kanskje, men vi på Fossline tror at dette er helt sant.

Kjøkken for alle livets faser. Derfor er perfekte detaljer og gjennomgående kvalitet en selvfølge. Vi gir deg kjøkken i alle prisklasser og i alle stilarter! Kontakt oss gjerne om du har noe spørsmål om våre kjøkken , ba vaskerom eller garderober! Foss VVS AS kan gi råd ifm.


VVS-anlegget samt koordinering og håndtering av skadesaker opp mot forsikringsselskap og andre instanser. Vi har forhandlere store deler av Norge. Focus Interiør er en bedrift som produserer kjøkken -, bad- og garderobeinnredninger.

Vi holder til på Rundhaug i Målselv kommune i Troms fylke. Vi er en stolt forhandler av norsk kjøkkenkvalitet og våre eksperter står klare for å skreddersy optimale kjøkken , bad eller oppbevaringsløsninger etter dine ønsker og behov. La deg inspirere og ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.


Vi tilbyr førsteklasses restaurantmat hjem til deg, der kokken anretter maten for deg og dine gjester. Anledningen kan være feiring av dager og jubileum, overraske svigermor med en 5- retters, venner eller arbeidskolleger som vil sitte hjemme og nyte mat i fred og ro. Lene´s kjøkken kommer hjem til både privatpersoner og små firmaer. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


I vårt rikholdige sortiment finner du en lang rekke materialer og overflater. Det betyr at vi enkelt – og på kort frist – kan skreddersy benkeplater etter nettopp ditt behov. Underlimte vasker til kjøkken. Laminat krever ingen vedlikehol og egner seg veldig godt forunderliming av vasker, se utvalget! Plantene du kjøper hos oss bærer preg av å ha fått godt stell, og vi er stolte av den gode kvaliteten vi kan tilby.


Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk.


Dette for at gjestene skal ha et rikt utvalg å velge i, og at smakopplevelsen forsterkes med mange uilke smaker.

Etter noe salt kan det være behov for noe søtt. Vi kan tilby mat til ulike anledninger som konfirmasjon, bryllup, dåp, bedriftsarrangement, grillfester, julebor kokken hjem og matkurs. Sjekk inn i en luksuriøs tretopphytte med stue, kjøkken , hems og et delikat bad. Fra terrassen seks meter over bakken har du en fantastisk utsikt over skogen og fossen. Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer.


HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. HYTTEKJØKKEN fra KistefosDette nydelige Trend hyttekjøkkenet finner vi på Hafjell, i en tømmerhytte fra Østlaft.


AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design. Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem. Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse.


I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet.


Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen. Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen. Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg