mandag 23. juni 2014

Male kjøkken vegger

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket.


Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad! Alt tar ti men det er viktig å gjøre et godt grunnarbei understreker Owren.

Hun legger til at kjøkkenet er et sted med mye fett. Og at du derfor må vaske og skylle skapdørene skikkelig før du går i gang med resten av malearbeidet. Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge, men fikk aldri bestemt meg for hvilken. I så fall følger du den samme fremgangsmåtes som gjelder for kjøkken og bad: Her må du frem med våtmoppen.


Matlaging fører som regel til matos, og selv med en skikkelig avtrekksvifte vil noe av osen feste seg til vegger og tak på kjøkkenet. Over tid vil dette kunne føre til flekkdannelser og misfarging. Hvis du skal male på glatt filt eller vev, er en rulle med finere finish bedre for å oppnå en glattere struktur.


Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene.

Skal du male veggen i stuen, går valget mest på det estetiske. Her kan du også gjerne bruke forlengerskaft og microklut - først en tørr klut hvis veggen ikke er spesielt skitten. I rom med mer trafikk, som kjøkken , gang og stue kan du bruke en vår klut og Nordsjö Original Forvask. Rene vegger er viktig for sluttresultat når du skal male og for at malingen skal få et godt feste. På tidligere malte vegger passer det fint å bruke interiør PVA-maling med glans 0 sier malermester Idar Sypriansen.


For å slippe å kjøpe inn for mye eller for lite maling, bør du finne ut hvor mye maling du trenger til rommet du skal male. For å finne ut det, må du finne ut hvor store flatene som skal males er. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.


Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Sjekk ut Farger På Kjøkkeninnredning. Om du ikke tør å dra på med knallfarge på en hel vegg , er det et smart alternativ å male en dørkarm i en knæsj farge! Det skaper masse liv, samtidig som det er en liten flate å male om igjen når du ønsker forandring.


Male vegger , tak og gulv Stue, kjøkken , soverom, gang og bad. Med litt maling kan du enkelt endre helhetsinntrykket på et rom. La deg inspirere av våre fargerike.


Før du kaster deg ut i malingen, må du selvfølgelig forberede deg.

Det er dyrt å få en maler til å male for deg. Maling av vegger er kanskje enkelt, men du må hele tiden velge den riktige malingen og forberede veggene. Ingen skal fortelle deg hvilken farge du skal ha på kjøkkenet ditt, det bestemmer du helt selv. Velg det du liker og som du trives med.


Du er lei av det hvite kjøkkenet , og synes det ser sterilt ut, og likt alle andre kjøkken : Ja, da har vi heldigvis maling. Moderne maling er av så høy kvalitet at de aller fleste overflater kan males. I denne boligen er det svarte vitrineskap på motstående vegg i stedet, noe som gir et mindre massivt uttrykk.


Kjøkkenet er fra Kvik, med fronter i svartbeiset eik og benkeplater i svart laminat. Noen velger glass med farge i, som står til resten av kjøkkenet. Matte farger ser ofte penere ut på veggen , og gir bedre kontraster – men dette er i bunn og grunn en smakssak. Pleksiglass er et mye rimeligere alternativ til vanlig glass.


Mitt beste tips er å velge våtromsmaling dersom du tenker å male veggen på kjøkkenet. Skal du begynne forsiktig med å male én av veggene i rommet med farge, eller skal du slå til med farge på alle fire vegger ? Mal alle veggene i samme farge! Du får mye bedre romfølelse. Det handler ikke om hva som er stygt eller pent, men om å skape et rom som fungerer. En viktig forutsetning er at flisene (og fugene, hvis de skal males ) er grundig rengjort.


Fugene på badet er ofte impregnert med smuss, kalk og såperester etter mange års bruk. For å få malingen til å sitte må gulvet eller veggen være gullende rent, og du kan slite litt med å få rengjort disse fugene skikkelig fordi de er så porete.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg