tirsdag 3. juni 2014

Gult putetrekk

Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Glidelåsen gjør det enkelt å ta av trekket.


Passer til puter 50xcm. Alle Blå Grønn Flerfarget Grå Lilla Rød Hvit Gul Brun Sort Rosa Beige Oransje 1.

Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg.


Stort utvalg pynteputer og pynteputetrekk. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Flere farger, mønster og design. Kjøp men betal kun for 2. Den billigste puten får du gratis!

Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Du kan velge blant bomull, velour og sateng i flere ulike farge, mønstre og størrelser. Vi har for eksempel rødt putetrekk , putetrekk i blå og putetrekk i rosa, men også i mange andre farger. På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer. Vi har putetrekk i mange farger og mønstre, i fløyel, bomull og lin.


Forny stuen og sofaen med nye pynteputer! Det er lite som skal til for å få et nytt uttrykk i stuen. Se vårt store utvalg sofaputer og finn din favoritt. Pynteputer og putetrekk fra Ellos til bra priser.


Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor.


Handle trygt på jotex. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Luksuriøst ensfarget putetrekk i tung, glanset fløyel som gir rommet en myk følelse. Materiale: 1 polyester.

Beskrivelse: 1-pk ensfarget putetrekk i fløyel. Vaskeråd: Vaskes på 30°. Skap nytt liv i sofaen med putetrekk fra House Doctor. Superfin å blande med puter i andre størrelser og farger.


Trekket er laget av bomull og viskose som gjør det mykt og behagelig. Følger ikke med innmat. Sammenlign tilbud på Gule putetrekk i kategorien Husholdningstøy fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Husholdningstøy ved hjelp av vår tjeneste. Våren og sommeren er våre lyseste årstider og det tilsier da lysere og sterkere farger som blant annet disse fargene i ulike nyanser: turkis, rosa, gul , lyseblått, fersken, rødt, hvitt og blått.


Hva med et pynteputetrekk i turkis som havet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg