fredag 13. juni 2014

Bord med bålpanne

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Bestill julegavene på nett før 17. Se alle våre bålpanner. Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk!


Flott utebord i kompositt med bålpanne. Her kan du bruke både kull eller ved.

Naturtro utseende, ligner på et muret bålpanne bord. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! Espegard bålpanner og fullsortiment av tilbehør.


En bålpanne med stativ vil garantert gjøre kveldene utendørs enda hyggeligere! Dette blir et koselig samlingspunkt hvor man kan få ekstra varme, lage god mat og holde praten i gang. Bålpannen er utstyrt med gnistfanger og grillrist. Pannen kan justeres i høyden etter behov. Den har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen.


Panna kan justeres i høyden etter behov, og beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpanna alltid står støtt. Hos MAXBO finner du bålpanner med tilbehør. Beina er i svart pulverlakkert stål og reguleres i forhold til underlaget.


Et hagebord kan være så mye mer enn bare et hagebord – Her har man fjernet den midterste bordplanken og erstattet med oppbevaring til kald drikke på varme sommerdager. En slik oppbevaring kan du få til med gamle blomsterkasser eller lignende som du skrur fast på undersiden av bordet. Dimensjoner: Bredde: cm.


Finn laveste nettpris her.

Utebord med stor bålpanne og sikkerhetsrist fra Ingarden. UTEBORD LITE 60XCM Morsø utendørsbord i pulverlakert rustfritt stål som passer perfekt til å plasere din Forno grill på. Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks.


Utvid bålpanna med sidebord for tilberedning og servering av maten. Med alt du trenger innen rekkevidde kan du nyte kokkeleringen i det fri. Den er klassisk og funksjonell, og har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen.


Høyden på pannen kan justeres etter behov og beina kan reguleres lett etter underlaget slik at bålpannen alltid står støtt. Dette er et meget pent utebord med stor bålpanne fra Ingarden. Det er et solid og allsidig bord som ser utrolig lekkert ut i hagen eller på verandaen og det har flere bruksområder.


Det følger med en overflate til bordet som gjør at du kan bruke bordet til vanlig bruk, for å senere på kvelden løfte av midten og fyre opp bålet. Det er lite som slår kosen man får med bålpanner og utepeiser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg