onsdag 4. juni 2014

Skilt med tekst interiør

Design dit helt eget navneskilt og hils på gjestene. Få mere informasjon her. Det er vi stolte av og veldig glade for. Fotobok med dine egne bilder. Lag en personlig Julegave.

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Vi har også metallskilt med egen tekst. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.


Bilder på veggen er en enkel måte å heve eller forandre uttrykket til til et rom på. Vegger er som tomme lerreter, fyll dem med inspirerende bilder med vakre motiver og morsomme skilt som passer ditt hjem. Vi tilbyr akrylskilt som er transparente, hvite og i farger.


Tekst og bilde trykkes digitalt på skiltflaten.

Interiør butikk på nett. Reklameskilt i metall har i mange tiår vært meget populære dekorative objekter. I disse dager er ordene retro og vintage populære or og skiltene er absolutt passende med disse ordene.


Våre skilt hjelper deg med på å sette ditt personlige preg og smak på dine omgivelser. Detaljer som gjør en forskjell. Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris. Alt til restaurant, hotell, catering og kantine på ett sted. Produktet har blitt endret siden du bestilte det forrige gang.


Treskilt lages nå med fargetrykk i stedet for gravyr. Du kan få tekst og bilde i flere farger. Flott veggskilt i akryl Tekst : Velkommen til vårt lykkelige hjem (navn). Leverandører soGlomvik går Herregår Cute N Cool Edelweiss og mange flere. Våre skilt leveres med en front i klar plast som også fungerer som mal for størrelsen på skiltet.


Dette skiltet leveres med endestykker i aluminium. Si det med et skilt ! Kontorskilt med utskiftbar tekst er et fornuftig valg. Kule tekster,praktiske tekster, morsomme tekster og søte tekster.

Kule å dekorer med og populære gaver. Vi kan nok trygt sies og ha landets største og beste utvalg av skilter! Håper du finner din favoritt!


Morsom vinpose, perfekt som gave til venner eller familie, eller til egen bruk. Kan også brukes som vinkjøler: fyll i vann og isbiter og plasser på festbordet. Nettbutikk med gaver og interiør.


Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Det kan eksempelvis være et skilt til fasaden, byggeplassen, butikken eller messestanden. Skilt hos Elefantprint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg