tirsdag 10. juni 2014

Ascott farge

Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. DRYGOLIN Pluss Oljemaling - Husmaling med ekstra beskyttelse. Her vi bor nå har vi Lys Antikk 4sammen med Bomull, der er fint men vi ønsker å prøve noe annet.


En helt fantastisk farge ! Andre fine gråfarger?

Takk for fine bilder. Lykkebo har et nydelig hus, ingen tvil om det. Er fargen på veggene Ascott ? Klarte ikke å se noen steder beskrivelse av farge på veggene. Vi måtte derfor se oss om etter en varmere farge uten at den ble for gul.


Da falt vi ned på Ascott som jo Jotuns fargeexpert på bloggen snakker varmt om. De er lett å stirre seg blint på fargekartet så som vi gjorde. En nøytral grå mellomtone. En fin farge å kombinere med f.

Gråfargen heter Ascott og er fra Jotun (Lady-serien). Over kjøkkenbenken har vi malt en rute i samme farge , men av type våtromsmaling. Den er lettere å vaske av enn vanlig maling – slik slipper vi å ha fliser e. Hei, kjempefornøyd med fargen ascott på veggene til Ikea offwhite kjøkken, takk for tipset! Vi hadde fargen morgenbris men denne ble for blå, så vi malte over med antikkgrå. Antikkgrå er varm og noytral, veldig fin.


Vi har og minty breez på en vegg og gutterommet, den er kjempefin. Vil og anbefale fargen pink deco for en av jentenes rom, den er rosagrå, en veldig dempet rosafarge som går veldig fint sammen de andre fargene. Det ikke slik at kun en lys farge kan få et rom til å virke større. En mørk farge kan skape dybde, og det kan også gjøre underverker med romfølelsen! Lyse rom kan oppfattes som svale, friske og rene, mens mørkere fargetoner ofte oppfattes som mer eksklusive og elegante, forteller fargeeksperten i Jotun, Klæboe Mørkve.


Lik farge gir en forstørrende helhetlig følelse. Veggene blir som et lerret og jeg kan ha bilder på dem istedet. Det har slått meg at det å ha en sterk farge på en vegg hadde vært kult, men det vil begrense min idé om et bilde – for det blir ikke bestemt ut i fra fargen på veggen. Julekampanje Få det fint til jul.


Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater. Find information on upcoming racedays, events, Royal Ascot and venue availability at Ascot Racecourse. Book your tickets online and enjoy a day out at Ascot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg