mandag 16. juni 2014

Gardiner bærum

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget.

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.

Vi er en selvstendig butikk som ble skilt ut av produksjonsselskapet Sandvika Veveri AS,. Vi har mange forskjellige kvaliteter på stoff som du kan sy, lime eller på annen måte bruke til blant annet hobby, klær, gardiner , duker, sengetøy og patchwork. Vi har også et stort utvalg ferdigsydde duker i vevde mønster, kvaliteter og farger. Hvis du ikke syr selv kan vi få sydd duker og gardiner for deg. Våre konsulenter hjelper deg med å finne riktige gardiner for deg.


Vi tilbyr planlegging og tilrettelegging av innemiljøer – både privat og profesjonelt. Vi har salg av det meste innenfor gardinløsninger, persienner, skreddersydde solskjermingsprodukter m. Vår egen systue står som garanti for et optimalt sluttprodukt! Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg.


For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Klart koster skreddersydde gardiner mer enn ferdige gardiner fra kjedeforretninger. Men i motsetning til ferdiggardiner, behøver du ikke bytte ut gardiner fra oss hvert år, da de er ment til å være en møblering som vil vare i mange år fremover. Pris er avhengig av stil og størrelse. Norsol Markiser Persienner Solskjerming Asker og Bærum fra , Akershus.


De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid.


Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her.

Tekstil og interiør til hjemmet. Her finner du kontaktinformasjon og åpningstider til Kid Bekkestua. Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Kjøp gardiner som passer deg!


Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Bestill på nett eller hent i butikk. Finn din favoritt blant vårt store utvalg av interiør i tidløs design! Vi selger duker ferdig sydd og i metervare og annen metervare i mange kvaliteter og farger.


Bedriften finnes i Gjøvik men tar imot kunder fra Bærum. Vi er spesialister på omtrekking av alt av møbler som f. Vi syr også gardiner , puter, varetrekk, sengegavler, sengeskjørt og vi kanter tepper, med mer. På vårt showroom kan du finne kataloger med tekstiler slik at du kan få ditt eget personlige preg på møbelet. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner.


Hei er det noen av dere som vet. I et romslig lokale på Rud i Bærum , holder Sandvika gardiner og interiør til. Butikken har egen systue og skreddersyr gjerne dine gardiner.


Vi har meget stort utvalg av interiørtekstiler og møbelstoffer i flere prisklasser, fra det helt rimelige til det mer eksklusive. I tillegg har vi godt utvalg av gardinstenger, solavskjerming, småmøbler, lamper og andre flotte interiørartikler. Våre erfarne konsulenter kommer på befaring helt gratis og uten forplikteleser fra din side, og våre installatører sørger for at gardinene installeres korrekt.


Velkommen til julemarke juleverksted for barn og musikk fra Bærum Pikekor. I tillegg blir det hest og kjerre, og mulighet for å hoppe i høyet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg