onsdag 25. juni 2014

Elektrisk solskjerming

Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Kampanje på mange utvalgte varer. Se de utvalgte varene her! Solskjerming til bilvindu.


Innvendig solskjerming.

Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming.


Dette senker romtemperaturen, og er energibesparende. Installer innvendig solskjerming for å styre dem med en fjernkontroll, eller til og med en solsensor for å automatisere bevegelsen. Skap din egen atmosfære med. Consol er spesialister på profesjonell solskjerming , interiør-, dekor- og sikkerhetsprodukter for næringsbygg, privat bolig og bil.


Bestill gratis befaring!

Screens kan monteres både horisontalt og vertikalt og kommer i et stort utvalg av farger og tekstiler med ulik tetthetsgrad. Fasadeprodukter tilbyr et stort utvalg av markiser og solskjerming til innendørs og utendørs bruk. Screens er et godt alternativ til utvendige persienner og markiser.


All solskjerming vi leverer kan automatiseres og motoriseres, og alle våre solskjermingsprodukter har års garanti. Dette betyr også at pris på markiser og solskjerming vil variere – avhengig av størrelse, funksjonalitet, material- og betjeningsvalg – og at pris bare kan gis eksakt etter en befaring hjemme hos deg. Men – vi kan love deg en konkurransedyktig pris på alle våre leveranser av markiser og annen solskjerming. Fixscreens byr på svært fleksible og konfigurerbare ZIP Screen løsninger for de ekstra kresne. Terrassemarkiser i pulverlakkert aluminium med 1 akrylduk.


Se også vår nettbutikk. Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer. Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade. Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her!


Ett skjema-flere tilbud fra lev. Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Norges største på solskjerming. Manuell eller elektrisk solskjerming utvendig?

Et viktig moment å tenke på, er om du skal kunne regulere din solavskjerming utenfra eller fra innsiden, og om du vil trekke solavskjermingen inn og ut manuelt, eller installere en type elektrisk motor. En markise som gir god solskjerming til lav kostnad. Elektrisk markise BPrestige.


Meld deg på vårt nyhetsbrev - få nyheter og tilbud rett i innboksen. Våre medarbeidere er klar med profesjonell og individuell rådgivning om gardiner og solskjerming. Enten i vårt showrom eller på et privat besøk. Hvis vi besøker deg tar vi med prøver slik at vi kan finne den rette løsningen sammen. Systemet gjør det mulig å bruke den elektriske VELUX solskjermingen på manuelle takvinduer.


Ikke ta solskjerming for gitt – med riktige løsninger øker hjemmetrivselen, samtidig som du sparer unødvendig bruk av energi. Gjør det enkelt, og ta turen til Norsol. SmartGlass skrus raskt og enkelt av og på ved hjelp av bryter eller sensor. Leveres i to hovedvarianter: SmartFilm til eksisterende glass og SmartGlass - glassruter med ferdig integrert SmartFilm. Ingen bevegelige deler.


Med vår ekspertise, gjør vi ditt hus til det perfekte stedet å være. Våre produkter tilfører hjemmet ditt noe personlig og unikt. Med dine ønsker og vår kunnskap, finner vi sammen den beste løsningen for ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg