tirsdag 24. juni 2014

Design klistremerker

Pris fra 9- Gratis frakt. Velg en design eller last opp din egen. Topp kvalitet og helt personliggjort. Bestill egne klistremerker og stickers med StickerApp designverktøy. Nå kan du designe og se hvordan deres klistremerker blir når du bestiller klistremerker hos Russemerket.


Klistremerker til Karmøy Winch.

Lag dem akkurat slik du ønsker dem og bruk fantasien. Vinyl klistremerker tåler vann og sollys, anbefale til langtids innendørs og utendørs bruk. Konturskårne klistremerker er skårne ved kantene av designet ditt.


For å kunne tåle ekstra mye slitasje kan klistermerker lamineres etter trykking. I Skiltomaten kan du enkelt designe klistremerker helt etter eget ønske. Last opp bilde eller logo og legg til valgfri tekst, i ønsket skrifttype og størrelse. Hvis du vil ha klistremerker med transparent bakgrunn, er det enkelt å velge til det alternativet.


Hos oss kan du også bestille kantskårne klistremerker. Trykk her for å se en oversikt over noen av bruksområdene.

PS: I løpet av kort tid vil vi få på plass en produktdesign, der du vil kunne lage klistremerker med eget design. Gör enkelt dina egna klistermärken, styckvis eller på ark. Velkommen til klisterdesigneren! Lag og bestill dine egne klistremerker. Her kan du laste opp et bilde, legge til tekst, velg form og farge.


Vi leverer til hele landet. Sett et personlig preg på alt fra pakker til notatbøker med fargerike klistremerker fra blant annet Rifle Paper Co. Etikettene kan også produseres i kvaliteter som polyester, aluminiumsfolie, silke og metallisert papir.


Annonseringsklistremerker i bedriftens design eller med ditt eget motiv. Selv om du selv aldri pleide å samle klistremerker , vet du at salgsfremmende klistremerker eller klistremerker med bedriftslogoer er høyt ansett av mange mennesker. Design et attraktivt motiv med et uformelt slagord og firmaets logo, la oss skrive ut det!


Om det er firma, en klubb, forening eller privatperson, alle kan ha bruk for klistremerker. Lag egen tekst og last opp egne motiver. Bruk de som reklame, som informasjon eller for å merke utstyr.


Format, størrelse, farger og antall bestemmer du. Det finnes merker i alt fra avtagbar kvalitet til permanent med normal eller supersterk vedheft. Vanja Kodzoman er designer og driver Happylines, et firma som designer og produserer selvklebende klistremerker i tynn vinyl - så kalte wallstickers.


Hun er blant de som tilbyr folk å designe sine egne klistremerker for vegger i tillegg til at hun kan skape unike design for kunder som ikke ønsker å tegne selv. Runde klistremerker med ditt design JavaScript seems to be disabled in your browser.

For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Transparente klistremerker kan bare lages med sort tekst. Vi lager klistremerker med logo trykt på papir eller vinyl for innendørs og utendørs bruk.


Størrelse og form i henhold til dine spesifikasjoner. Hex-farger i henhold til dine spesifikasjoner. Produkter til scrapbooking og kortlaging, norsk design. Det du trenger til anledninger som konfirmasjon, dåp, bryllup og julen. Hvorfor betale for en vanlig, kjedelig, vanilje kjøretøy når du kan Pimp your ride til noe langt mer personlig og fantastisk med en eller mange kjøretøy klistremerker fra vår stadig voksende samling.


Fra onde Go-raskere striper til søt baby om bord klistremerker , er vi sikker på at det vil være noe som passer dine behov. Duoens mål var å gjøre design mer tilgjengelig - og dessuten gjøre bruken av design mindre avhengig av hvordan og hvor du bruker det. Etter kort tid så altså Vynil-kolleksjonen dagens lys. Designet av Vynil er et samarbeid mellom flere designere og formgivere med forskjellig bakgrunn.


Fine til å merke matbokser, leker og andre eiendeler med. Sørg for at overflaten hvor navnelappene skal sitte er jevn, ren og tørr. Gni godt over klistremerket med en finger slik at du fjerner alle luftbobler.


La klistremerket sitte på noen timer før det utsettes for vask. Navnelappene tåler høy temperatur i oppvaskmaskinen. Karmøy Design er et reklamebyrå innen skilt, dekor og profilering.


Storparten av våre kunder er bedrifter på Karmøy og i Haugesund regionen. Vi hjelper deg gjerne under hele prosessen, fra idé til ferdig produkt. Våre erfarne og engasjerte medarbeidere vil gjøre sitt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg