fredag 13. juni 2014

Marmor krukke

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

En herlig, liten oppbevaringsboks med lokk som skyves til side. Boksen i marmor har to rom som kan fylles med maldonsalt og. Marmor krukke m dekor. Legg til i ønskeliste More info.


Nordstjerne medium marmor krukke med låg. Brun marmor krukke med låg til opbevaring på badeværelset eller et helt andet rum. Perfekt til at give dit badeværelse et tvist af.


Mangler du praktisk og moderne oppbevaring til kjøkkenet?

Så har Nicholas Vahe akkurat det du står og mangler. Denne fine oppbevaringsskålen heter Marble, og er, som navnet antyder, av marmor i en fin, lys nyanse. Du kan bruke Marble til at fra visper, gryteskjeer.


Den fine marmoren får motspill av et lokk som er laget av rått stål med en mat overflate. I samme serie fås en såpedispenser og et tannbørstekrus. Maxbo Proff Butikker og åpningstider Tjenester Kundeservice. Krukke med lokk marmor sort. Byggevarer i butikk og på nett!


Hvilken lågkrukke falder du for? Se vores udvalg af unikke lågkrukker til fx opbevaring af smykker eller smånips. JavaScript seems to be disabled in your browser.


For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Flott krukke i porselen, og med trelokk. Home › MARBLE › marble canister. Porselenet er laget med dekal som gir uttrykk av at den er i marmor. Er av marmor som er et naturlig materiale, kan derfor variere i fargen.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.

Alabast (fra gresk: alabast(r)os) er et mineral. Det er en finkornet tett, gjennomskinnelig hvit eller marmorert type gips (kalsiumsulfat), mye brukt i. Fremstilt i multifarget marmor ,. Såpe smykkeskål marmor hvit 22- per stk Kjøp. Tannglass marmor hvit 22- per stk Kjøp. Alternative produkter.


Eksklusiv krukke med løvehoveder og ører. Model Hydra fejer de fleste konkurrenter af banen med sit. Rask levering og personlig service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg