mandag 30. juni 2014

Pergolamarkiser

Pergola har et moderne design med en solid aluminiumskonstruksjon. Få følelsen av luksus med en lun og trivelig uteplass. Bestill gratis befaring her!


Med motorisert pergola som terrassetak kan du være ute uansett vær, hele året! Vil du få mer ut av uteplassen din? Finn den rette pergolaen her!

Se vårt utvalg og bestill i dag! Da kan pergolamarkise være riktig løsning for deg. Pergola er en type markise som har føringsprofiler med fastmonterte ben i bakken.


Denne konstruksjonen er svært stabil og gjør at den tåler mer vind enn en. Men på pergola har man føringsprofilene fastmontert i bakken. Det skaper fint utseende og hjelper på trivselen ved.


Hvis du liker å være ute, og ønsker å utvide sommersesongens lune stunder, så kan en pergolamarkise fra Villamarkisen være nettopp tingen for deg. De siste årene har pergolamarkiser i forskjellige varianter blitt mer og mer populært, og prisnivået har nå endret seg fra å være så kostbart at det stort sett var hoteller og.

Utvendig rullgardin av perforert duk i kassett, som holder sollys og varme ute. Selv om duken er nede og skjermer for innsyn, kan du likevel se ut gjennom. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service.


Få gratis befaring i dag! Ved en dukløsning kan man kjøre taket helt tilbake og åpne opp mot himmelen uten noen hindringer, men samtidig kjøre taket helt ut om regnet skulle starte. Ved hjelp av vanntette duker og integrerte renner vil vannet enkelt bli faset bort og vekk fra din uteplass. Automatiske sensorer, fjernkontroller, styring via app på telefon. Pergolamarkiser må benyttes med motordrift, og du velger selv hvordan disse skal styres.


Med pergolamarkisen får du de samme fordele som ved almindelige markiser og mere til. Selve opbygningen af markisen er anderledes, hvilket medfører et højere niveau af stabilitet. Terrassemarkiser i pulverlakkert aluminium. Maks 7m bredde og 6m utfall. Skreddersy din egen terrassemarkise - få pris levert hjem omgående.


Lyst til at vide mere om pergolamarkiser ? Hvis du ikke ve hvilken løsning du har behov for til din terrasseafskærmning, eller du mangler sparring i forhold til en designmulighe så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder mange års erfaring og viden, som vi med glæde vil dele med dig.

Du kan træffe os på tlf. På Solflex får ni professionell hjälp att hitta terrassmarkiser och pergolamarkiser som kan fylla trädgårdens uteplatser och terrasser med mysfaktor och elegans. För att få en bra plats utomhus behöver du solskydd som silar solljuset och håller bort nattkylan.


Consol er spesialister på profesjonell solskjerming, interiør-, dekor- og sikkerhetsprodukter for næringsbygg, privat bolig og bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg