tirsdag 3. juni 2014

Moderne arkitektur

Dagens arkitekter fokuserer gjerne på at et bygg som skal ligge naturlig til, blir tilpasset sine omgivelser for å ivareta naturens estetikk. Modernisme, etterkrigsarkitektur og gjenreising, postmodernisme. Er du interessert i moderne arkitektur - eller kanskje bare nysgjerrig? Da er nok dette foredraget for deg.


Du kan skaffe deg billetter her. Moderne nederlandsk arkitektur begynner med H.

Berlage, som var elev av Cuypers. Hans utgangspunkt var en rasjonell, ikke-individualistisk holdning til byggeoppgaven, som fokuserte på håndverkets betydning, spesielt tradisjonen med å bygge med tegl. Jeg tror forklaringen har å gjøre med svakheten i det moderne. Hvis du er like rar som meg, har du kanskje tilbrakt tid på NRK sine nettsider og sett på gamle TV-opptak.


Arkitektur bør gjenspeile det landskapet den står i. Hun har hørt det før. Nordmenn er konservative. Heldigvis kan de som ikke liker moderne arkitektur fortsatt gå veldig langt og lenge fra tømmerhytte til.


MODERNE MØTER TRADISJON.

Denne kommer i både engobert, glasert og naturell overflate og man kan velge mellom flere spennende farger. På høye pæler, over skvulpende sjø og grove fjæresteiner, har tre nye boliger reist seg og fått mennesker i seg. Store vinduer i stram og moderne arkitektur skuer ut over storslått trøndersk kystlandskap, i uvær som i stille.


Det er bygdelandsbyen på Stokkøya som begynner å ta form. Våre ideer til moderne arkitektur Eventyrhus har et rikt arkiv med en rekke boligtyper. Men vi er opptatt av at våre kunder skal få akkurat det de er ute etter. Modernismus bezeichnet in der Geschichte der Architektur eine nicht allgemein abzugrenzende Architekturepoche.


Logg arkitekter har som målsetting å være et ledende arkitektkontor innen moderne arkitektur der vi ønsker å ivareta helheten i utforming og planlegging av de. Tilbake hos Snøhetta arkitekter sitter Anne Cecilie Haug og jobber videre med tegningene til Virveltre på Tungestølen. Modern architecture emerged at the end of the 19th century from revolutions in technology, engineering and building materials, and from a desire to break away from historical architectural styles and to invent something that was purely functional and new.


I ngen kan nekte for at moderne arkitektur kan være vakker. Disse bygningene med rene linjer og kurver er utformet ved hjelp av utrolige fusjoner av glass, metall og stein, og har et overordnet mål: estetikk. Sjekk ut disse utrolig vakre bildene av moderne arkitektur fra hele verden!


Vi er et lite arkitektkontor som jobber med utvikling av eneboliger, hytter, kontorer andre type bygg. TAG trenger seniorarkitekter! Dersom du ikke er helt sikker på hvilken type stil du har lyst å bygge om til, så kan du lese videre. La oss begynne med den moderne stilen. Det som veldig ofte kjennetegner denne moderne arkitekturen er store åpne rom, med nesten en minimalistisk vri på det hele.


TIND jobber kreativt med ulike problemstillinger innen arkitektur , stedsutvikling, prosjekt- og konseptutvikling, kunst, design og andre relaterte områder.

Norsk arkitektur skal være synlig internasjonalt. Profilering av norsk arkitektur internasjonalt skal gis økt prioritet. Kompetente folk ønsker stedskvalitet og prioriterer dette. Vi leverer høyt kvalifisert rådgivning og bidrar til verdiskaping og merverdi for kunden.


Prosjektene strekker seg fra hytter og eneboliger, til større boligprosjekter og offentlige bygg. Fokus på å skape moderne arkitektur av høy kvalitet med en forankring i lokale byggetradisjoner har gitt RAMs prosjekter en tydelig profil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg