onsdag 4. juni 2014

Kk living interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett.


Se så lekkert du kan få det hjemme med interiør i tre!

Forvandlet fabrikk til råkul leilighet. Få en pause i hverdagen gjennom de sakene og temaene du er opptatt av. Underholdning, mote og engasjement som gir deg energi. Få siste nytt innen interiør og trender, gode oppussingstips og store shoppingguider. Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


Instagram er topp for inspirasjon! Det er daglige tips og ideer rett til mobilen.

Mange utrolig flotte bilder. Og så er det oppdateringer på hva både venner og folk jeg følger for inspirasjon driver me både innen mat og interiør. Tonnevis med inspirasjon, glede og masse gode forbrukertips!


Jeg lar meg ofte inspirere av fashionable hjem, glamorøse kjøkken og stuer. Vår visjon er å tilby et variert og spennende varesortiment, som holder høy kvalitet til gode priser. KK Living er bladet for deg som elsker interiør. Quilt teppe med blomster grønn 130x180cm.


KK living kom ut på fredag og vil være i butikken i en måneds tid! Gøy å være covergirl som årig skrotnisse. Spør gjerne om du lurer på noe. Vi tilbyr også utvalgte kvalitetsvarer fra andre seriøse og erfarne produsenter i Europa.


Den grå Ikea-sofaen er en fin base i rommet. Kommoden med alle skuffene har plass til alt dilldall. Den stod utenfor en blomsterbutikk og var halvveis ødelagt, så hun fikk den til røverpris.


Gule og korallfargede puter fra Hay setter tonen for interiøret.

Formålet med opprettelsen var å gjøre norsk. Selvsagt kan tannkremtuben og tannbørstene matche interiøret. Da kan det gjerne stå fremme, synes Martine. Tannkremen er go og du finner både den og børstene på Bolina.


En tusjstrek på gulvet forteller en liten historie, den også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg