torsdag 5. juni 2014

Princess rullegardin

Princess rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


En lystett rullegardin skjermer effektivt for sola, og sørger for at det er helt mørkt på soverommet eller barnerommet om natten. Samtidig er den et enkelt og pent alternativ når du ikke ønsker tradisjonelle gardiner i hvert vindu. Skulle du onbestemme deg angående en farge eller vare, kan du bytte i alle våre butikker over hele landet. Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin.


Rullegardiner gir et stramt uttrykk med rette linjer. Tekstilen har langsgående striper med åpent og lukket felt. Det geniale med Zebra er at man kan ha åpent felt for utsyn eller lukke det mot hverandre for å hindre innsyn.


Princess rullegardin

Persienner, plissé og rullegardin. Her finner du et herlig utvalg av gardiner og rullegardiner til barnerommet. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen.


Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold. Velg blant alle våre gardiner her. Stort utvalg av gardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner og gardintilbehør Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.


Av hensyn til barns sikkerhet har ikke rullegardinen noen snorer. Kan monteres inni eller utenpå vindusrammen, eller i taket. Veggbeslag er inkludert. De fleste tekstilene kan vaskes. Bestill varer p nett, hent og betal i butikk - Velkommen til.


Med en rullegardin er det lett å regulere lysinnslippet. Princess rullegardin. Handle trygt på jotex. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Hos Kid har vi Norges største utvalg av gardiner.


Innred hjemmet med fine gardiner med god kvalitet. Kjøp online eller i din din nærmeste butikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg