mandag 9. juni 2014

Bohus soverom

Gjør soverommet ditt til et godt sted å være! Uansett størrelse på seng eller soverom , du fortjener en god natts søvn! Med kjente leverandører som Jensen, Wonderland og Tempur, samt egne merker som Signature Collection Sleeping og Zen har vi madrasser og senger til alle behov. Kom til oss og gjør en trygg madrasshandel.


Her finner du dyner og puter som passer til dine sovevaner, samt sengetøy og kappelaken i ulike farger, mønstre og kvaliteter.

Nedenfor ser du hele vårt utvalg tekstiler, velg type tekstil enkelt i nedtrekksmenyen til venstre. Vi tilbyr et bredt utvalg, som du kan se her. Kontinentalsenger Rammesenger Regulerbare senger Vendbare madrasser Overmadrasser Sovesofa Nattbord Garderober Sengetøy Hodegavler og sengebenker.


Sov godt i et balansert og avslappende soverom. Hos oss finner du senger av høy kvalitet. Vi har også alt av dekor og interiør til soverommet.


Hva med et nytt nattbor et mykt sengesett eller en god leselampe?

Få et drømmesoverom som gir deg rom til å hente ny energi. Det er det ikke så mange som vet. Alt du trenger til soverommet. Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOL slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris.


De har sesongbaserte varer, belysning og interiør til alle slags rom og alle slags hjem. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Startsiden for jobb og karriere.


Plantene du bør ha på soverommet Planter kan forbedre luftkvaliteten betraktelig, og dette gjelder også på soverommet. BoBedre viser deg luftrensende planter som ikke bare forbedrer luftkvaliteten, men også får deg til å sove bedre. Selv NASA peker på de positive effektene av planter på soverommet , så kanskje det er verdt å teste ut? Soverommet er ett av boligens aller viktigste rom. Bohus - Kategorisjef - Soverom.


Hos Kvik finner du elegante og funksjonelle klesskap, skyvedørsgarderober og walk-in-closet-løsninger som gir hodet og kroppen den roen du trenger i en travel hverdag. Lys ved sengen kan du velge mellom leselamper montert på vegg eller nattbordslamper. En kreativ løsning er også å henge pendler over nattbordet, eller ha en stor bordlampe stående på gulvet uten nattbord!


På soverommet anbefaler vi bruk av dimmer, slik at man kan variere mellom godt lys og en mer avslappet stemning.

Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Et garderobeskap på soverommet skaper orden og gir et rent og helhetlig inntrykk. Utforsk Møbelringens kvalitetsikrede garderobeskap med og uten speil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg