onsdag 18. juni 2014

Digital fotoramme test

Velg mellom klassisk-, eller digital fotoramme på NetOnNet. WiFi-tilkoblet, digital fotoramme med pekeskjerm og praktisk grensesnitt for bildevisning. Bilde- og Fotorammer i forskjellige Design. Gode Priser og Lynrask Levering! Finn laveste nettpris her.


Om den bare skal stå i hyllen og fylles på med bilder fra tid til annen, kan du sikkert klare deg med en enklere modell.

Test av digitale fotorammer. En fotoramme som automatisk gjør bildene litt penere enn de er. Den ser dessuten bra ut, men har et visst plastpreg. To get better digital photo frame insights, we spoke with an employee at a local camera and printing service.


We also contacted Beatrice Bisais, Social Media Manager of Nixplay, to ask questions about their products. We spent over hours researching digital photo frames and had four people test the devices. En digital fotoramme er som en liten TV på veggen som kan vise bilder, enten som en lysbildeserie, eller statisk fra minnekort eller USB.


Noen modeller har til og med trådløst nettverkstilkobling slik at du kan laste opp nye bilder trådløst.

TEST : Canon EOS 90D. Et mye bedre speilreflekskamera Speilrefleksen lever i beste velgående, i Canons nyeste systemkamera for både nybegynnere og entusiaster. Nix Advance er en enkel, uten frills digital fotoramme som gjør akkurat hva det står ut for å gjøre. Det har ikke den beste skjermen eller de mest komplekse funksjonene, men hvis du vil ha en enkel ramme for dine digitale bilder som er døde, er de enkle å sette opp.


Det er et veldig solid valg. Mange digitale fotorammer kan også kobles opp mot det trådløse nettverket hjemme. Første gang jeg hørte om digitale bilderammer syntes jeg det hørtes ut som et unødvendig produkt. Men for noen uker siden kjøpte jeg en ramme likevel, på impuls, forteller Tor Langset.


Ekteparet Langset har ikke bilderammen sin stående permanent fremme. Designmessig foretrekker vi å ta av rammen rundt skjermen, da vi synes det ser litt penere ut. Gjør du det får du en liten og nett fotoramme som ikke bare tar seg ut, man kan faktisk putte den inn i en tradisjonell ramme og henge den opp på veggen.


Men den er en nem måde at få vist dine billeder frem på, så alle har glæde af den, og så billederne ikke bare forbliver på telefonen eller kameraet. Med denne digitale fotorammen kan du vise frem og dele ALLE opplevelsene dine. Har du tenkt å ta mye bilder i sommer? Da kan det være en god idé å skaffe deg en digital bilderamme for å få enda mer nytte av bildene. Med en digital bilderamme kan du la bildene rullere på veggen til alles glede, istedenfor å gjemme de på garasjeloftet.


Vi har testet fire digitale bilderammer. Likevel bør du ta hensyn til at ikke alle digitale fotorammer levere samme kvalitet.

Alle de store merkene har allerede lansert sine egne modeller, men navnet er fortsatt en multimedia gadget. Hva er en digital fotoramme og hvordan virker det? Ta fram og vis dine bilder på en enkel måte, ikke la de bare ligge i datamaskinen.


Ekstra stor og høyoppløst skjerm. Engelsk brugervejledning) På lager, bestil inden kl. Digital FOTOs adventskalender: Her er din første juleutfordring Julen er over oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg