fredag 6. juni 2014

Herregård interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Utviklet av Susoft AS. Herregård Sertifisert, bærekraftig og kortreist!


Våre innvendige paneler produseres av sertifiserte, kortreiste og bærekraftige råmaterialer, og vi bruker kun vannbaserte og miljøvennlige produkter i overflatebehandlingen.

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Den kunne beboes også av folk som ikke er adelige. En herregård (en adelsmanns gård eller hus), er derimot er opprinnelig det samme som en setegård (en gård hvor en adelsmann har sitt sete), selv om dette ordet i nyere tid er blitt benyttet også om borgeres eiendommer på landet, såkalte lystgårder.


Et annet begrep er gods. Alt av interiør og dekorasjon til din bolig. Vi har interiørvarene du trenger for å skape riktig stemning i hjemmet, uansett anledning.

Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd. Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter. Vises her i sort aldringsmalt kr. Den tidløse blomsterdekoren i klassisk blått er praktfull mot det elegante feltspatporselenet.


Kanten prydes med en stilren bord av små blader. Som en eksklusiv detalj er også innsiden av koppene og skålene dekorert med en liten blomst. Dette vakre og morsomme salt og peppersett gjør julebordet komplett.


Salt og peppersettet er laget i porselen og med sitt unike design er det et virkelig blikkfang. Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Here is an hdr photograph taken from the Solar Room inside Smithills Hall. Located in Bolton, Greater Manchester, Englan UK. Borgen Møbler har alt du kan tenke deg til ditt hjem, hus, hytte eller landsted ved sjøen eller til fjells.


Mye av vårt sortiment er importert direkte, uten mellomledd. Dette betyr at du alltid får lavest pris når du bestemmer deg for å kjøpe innemøbler, utemøbler, interiør eller andre produkter fra oss. Vår ekspertise er gardiner, oppheng, alt av innendørs solavskjerming som lameller, plissé og persienner. Vi forhandler Brother og Janome symaskiner.


Vi i Firkløveren elsker å inspirere rundt det dekkede bordet.

Ikke bare med våre vakre serviser, glass og bestikk, men også med tips, oppskrifter og idéer som gjør livet litt herligere, hverdag som fest. Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Til deg som vil foran. Se fargene opp mot gulvet ditt spesielt, det er svært viktig at disse to flatene spiller på lag og harmonerer.


Grålige gulv eller grålig interiør generelt gjør seg best sammen med dempede beigetoner, mens varme gulv som varm eik eller kirsebær, står best til gulaktige og rødlige beigetoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg