onsdag 25. juni 2014

Gardin lameller

Kjøp i online webshop. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Budsjett til luksus, hoteller og hjem.

Hold solen ute med stilige lamellgardiner. Hos JYSK har vi et stort utvalg av lysfiltrerende og lystette lamellgardiner slik at du kan få både effektiv og stilig. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold.


Velg blant alle våre gardiner her. Hvorfor ikke prøve lameller i ulik farge på samme skinne? Hengere og bunnvekt følger med. To pakker med lameller holder til meter skinne.

Hos Kid har vi Norges største utvalg av gardiner. Innred hjemmet med fine gardiner med god kvalitet. Passer ikke tradisjonelle gardiner helt inn i interiørstilen din? Lamellgardiner er et moderne alternativ som er både praktisk og pent. De skjermer effektivt for solen, og for innsyn hvis du bor i første etasje.


Liftgardiner og plissegardiner kan skape en hjemmekoselig stemning, mens panelgardiner kan gi rommet et moderne uttrykk. For å finne den ideelle gardin for deg kan du gå på oppdagelse på siden vår. Enten du skaper en stilren gardin kun i sort eller hvit, eller en fargekontrast mellom profil, komponenter og lamellvev, finner du garantert en favoritt! Markisemannen har et stort utvalg av dekorative tekstiler for forskjellige uttrykk på lamellgardiner. Våre lameller har bredder på enten eller 1mm, samt at vi har et noe mindre utvalg med lameller på mm bredde.


Hos Markisemannen finner du garantert lamellgardiner som passer for interiøret ditt. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.


Er du ikke til lameller ? Så se i stedet vores øvrige udvalg af gardiner og persienner her, hvor du kan finde et gardin , der falder mere i din smag. Måske et rullegardin eller et plisségardin er lige noget for dig, eller måske du er mere til foldegardiner eller persienner? Faber, VELUX, Kvadrat, Luxaflex og vårt eget gardinmerke UNIG.

Du finner alt i rullegardiner. Vi setter vinduet i fokus. Klikk her for å se Kirsch produkter, få inspirasjon og tips til hjemmet ditt.


Ta en titt på de mange forskjellige lamellgardinene våre, og finn de som passer til vinduene hjemme hos deg. Vi har lamellgardiner til alle rom – fra stue og kjøkken til soverom, barnerom og kontor. Du bestemmer selv om du vil ha lameller over hele huset, eller om du vil variere innredningen med flere typer gardiner. Stort utvalg av alle typer gardiner. Ferdigsydde gardiner, kapper, kjøkkengardiner, liftgardiner og solskjerming.


Alle lamellgardiner er skreddersydde i henhold. Alle produktene leveres direkte fra fabrikk til priser som er meget lave, her er ingen mellomledd og de fleste priser er markedets beste. Kvaliteten er meget høy. Det brukes for det meste innsatsvarer fra Europeiske produsenter til å sette sammen deres nye gardin eller persienne. De passer perfekt for store vinduer og er lette å betjene.


Vi har et stort utvalg av dekorative tekstiler innen lamellgardiner! Du kan også kombinere ulike farger om du ønsker! Lameller gir rommet en loddrett eleganse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg