tirsdag 3. juni 2014

Nordsjø spa

Vi minner om at spa er en stille sone og at oppholdet skal være en privat opplevelse. Vennligst legg igjen kamera og mobiltelefon i garderoben. Badetøy er obligatorisk og kan kjøpes i vår sparesepsjon.


Når du kommer får du låne en badekåpe, tøfler og håndkle. Bø Sommarland og en overnatting på Norsjø Hotell fra kr. Nordsjøbadet Spa har års aldersgrense.

Gjør om badet ditt til et spa Skap en fredfylt oase med jordaktige toner og teksturflater. Når du lager et baderom som skal berolige sansene og gjenopplive sjelen er naturen den ultimate kilde for inspirasjon. Spa har siden sin opprinnelse, vært til for å helbrede og forebygge ubalanse i menneskets fysiske og mentale helse.


Dette mener vi er selve grunnlaget når vi tar i mot deg som gjest. Vi inviterer deg inn i en verden der hverdagen blir glemt, du finner din indre ro og balansen i livet kommer tilbake. Spa -avdelingen var skuffende.


Betalte 12- for å komme inn og søndag, etter åpningstid kl. Ett ställe dit man åker i grupp eller ensam för att samla krafter, hinna i kapp sig själv. Kombiner en olivenfarge og en dyp sjokoladefarget nyanse til stuen sammen med en lys, gyllen brunfarge for en sofistikert look.

På badet kan du oppnå spa -opplevelse med en fargepalett bestående av kjølig blå, kremfarge og espresso. Utstrål eleganse med myke pastellfarger. Gi safaristil en moderne vri. Gå fra uformelt til formelt måltid. Vi ønsker å gjøre jobben enklere for deg, bruk våre guider og tips for et godt resultat.


SPA -ATMOSFÆRE: Vi vil ha spa på badet. Foto: Alfort) I hverdagen handler det om duftlys, vakre såpedispensere og tykke håndklær, men når vi bygger nytt eller pusser opp ligger løsningen i riktig design, materialer og belysning. First Hotels tilbyr unike hotell i Norge, Sverige, Danmark og Island.


Du er alltid garantert billigste pris på våre hjemmesider. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Choose from a Wide Range of Spa Breaks.


Easy to fin easy for late check in (key box system), clean well planned cabin. Bruk samme farge på vegg og tak, og opplev av badet får det koselige hulepregede følelsen som vi gjerne forbinder med et spa -anlegg. Se hvordan taket endrer karakter på rommet på bildet under av før- og etter-bildet. Jeg accepterer herme at mine personlige oplysninger anvendes af AkzoNobel, herunder tilknyttede selskaber, og agenter, der handler på vegne deraf.


Om Blokhus Feriesenter Nyt sommeren på hotel Danland i Vestkystens mest kjente ferieby, Blokhus. Vi pakker varen samme dag, eller hent i butikk. Se vårt utvalg på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg