fredag 27. juni 2014

Kjøkken barløsning

En barstolløsning er fin til små måltider og gjør matlaging sosialt! Kun en barstol kan også være fin stående ved kjøkkenbenken, om man spiser middag alene eller om frokosten inntas kjapt. Benkeplaten av kompositt er trukket høyt opp på veggen mellom de to vinduene.


Kjøkkenet ble betraktelig utvidet. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.

Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. De vanligste formene på kjøkken er U-form, L-form, kjøkken med kjøkkenøy, G-form (med utskutt barløsning ), parallellkjøkken og rett kjøkken. Spør din kjøkkenleverandør om hvilken variant som passer best til ditt kjøkken.


Man trenger kanskje ikke overskap på alle veggene, noen skap kan med fordel erstattes av åpne hyller. Men selv om det egner seg best i store, åpne kjøkken , kan du få det til likevel, om du er løsningsorientert nok, og villig til å gi slipp på litt plass. Trenden går fremdeles i retning av at man bygger soner i rommet, slik at arbeidssonen skilles fra spisesonen.

Ved å velge moduler med ulike funksjoner, kan man dele inn et helt rom ved hjelp av kjøkkeninnredning. En barløsning er en gid idé i overgangen mellom stue og kjøkken. Sigdal har svært mange fine detaljer og utstyrsfinesser til ditt nye kjøkken.


Dekorlister, baldakiner og skapdører med sprosser er noe av det du kan berike ditt kjøkken med – slik at det speiler ditt behov og din smak. Vi ønsker hjelp til å åpne opp og lage en god overgang til stuen. Bonytts interiørarkitekt Bernt Pedersen har flere fra- kjøkken -til-allrom-prosjekter på samvittigheten , og skisserte også her en løsning hvor en kjøkkenhalvøy sto for overgangen mellom kjøkken og stuen. Bjerks Trevarefabrikk er en tradisjonsrik, lokal kvalitets-leverandør av kjøkken , baderom og garderobeløsninger. Hvis du har falt for et HTH- kjøkken , kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment.


Hos HTH setter vi sammen skapene på vår danske fabrikk i Ølgo og vi leverer dem helt inn i boligen din ved hjelp av våre egne sjåfører. Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt.


Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Med en kjøkkenøy får du et sosialt og livlig kjøkken som legger til rette for flere kokker og mer moro. Her ser du Form kjøkken i bjørk fra Tibro. Her er ekspertenes tips til hva du bør tenke på.


Ved å ta vare på en del av kjøkkenet og kombinere det med nyere og mer moderne løsninger kan man ofte skape en positiv kontrast og karakter i kjøkkenet.

Nibu AS har skapinnredninger for kjøkken , vaskerom, bad og garderobe. Du finner funksjonelle produkter av høy kvalitet, med brukervennlige løsninger som sørger for optimal plassutnyttelse av skapene dine. Skreddersydde løsninger.


Men poenget er jo hva en liker selv, og hvordan kjøkkenet skal brukes. Vi skal rive ned og utvide kjøkken noe mot stue med øy og barløsning. Måltidene som blir inntatt hele familien samlet blir gjort i spisestuen. Det gamle kjøkkenbordet (fra vi hadde lukket kjøkkenløsning i forrige bolig) ble til et finfint skrivebord i kjelleren!


Jeg har helt motsatt erfaring. Ble til at man satt på kjøkkenet 2-timer om dagen på de to plassene, dvs. Derfor vi nå ønsker en barløsning mot øy, slik at man skal kunne sitte mot den som lager mat.


Har du et tips eller spørsmål angående kjøkken ? Diskuter i vårt forum!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg