tirsdag 17. juni 2014

Glitre vannverk

Ulike løsninger for måleravlesning. Den neste generasjonen innen smart forbruksmåling. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


På Røysjø og Sylling vannverk er inntakledningene kun noen hundre meter. Forbindelsen sikrer kontinuerlig fullverdig vannkvalitet, også når det vanlige vannbehandlingsanlegget tas ut av drift for for eksempel vedlikehold.

Vi gir deg rimelige priser, lokalt engasjement samt garanterer for ren og fornybar strøm! Vi er blitt litt st rre, men er fortsatt like lokale. Eiksetra-tur avlyst etter trusler. Familiedag med Vestre Sylling og Øverskogen JFF. Hovedformålet er å forsyne sine eierkommuner med vann gjennom forvaltning av vannkilder og vannforsyningssystem.


Glitre vannverk renser vannet fra innsjøen Glitre i Finnemarka. Våre vannkilder er Glitre , Røysjø og Holsfjorden.

Sommeren er rett rundt hjørnet, men på Glitre fungerte båten som isbryter da vi var der sist og tok vannprøver ️ #127774; Vi tar vannprøver med faste. I tillegg er ledningsnettet knyttet opp til Sandes og Øvre Eikers nett med begrensete overførings kapasiteter. Selskapet forvalter tre hovedvannkilder: Glitre , Røysjø og Sylling vannverk.


Mål med kommunens eierskap. En vannforsyning som til en hver tid tilfredsstiller myndighetenes kvalitetskrav. Muligheter for hytteleie. Kommunens mål med eierskapet er å sikre: Nok vann til å dekke behovet i kommunen. Privat Min eiendom Meld feil (Her kan du melde om feil og mangler på vei, vann, avløp eller veilys) Prislister Lover og forskrifter Vei, meld fra om feil på veilys.


Du må aktivere kortet på det enkelte jaktfelt. Les mer på norskvann. Det er videre adgang til å omsette vann fra vannverk. Dersom vannet tilsettes f. De fleste av disse er kommunale eller interkommunale, men noen er organisert som samvirker.


Dette kan betegnes som drikkevann dersom det ikke tilsettes noe utover den ordinære vannbehandlingen som gjøres i vannbehandlingsanlegget. Glitre er kommunens vannleverandør og b esøket var i forbindelse med pågående arbeid innen hovedplanen for vannforsyning.

Dialogen var veldig god og førte til mye bra erfaringsutveksling. Tidligere i år gjennomførte Frogn kommune noen tiltak på vannettet som medførte at overføringsmengden (vannstrøm i sjøledning) fra Glitre ble mer. Følgende offentlige vannverk er helt eller delvis reserve for hverandre: − Glitre – Asker og Bærum vannverk AS (ABV), med Holsfjorden som kilde. Det er ingen egen godkjenningsordning for slike produkter.


Ozonering har tidligere vært lite brukt i Norge, men tas i bruk av stadig flere vannverk. Ozon har svært god effekt mot virus og bakterier, men mindre god mot parasitten Cryptosporidium. Vannverk Buskeru inkl. Ozongenerator fra et vannbehandlingsanlegg.


Aktuelle kunnskapskilder. Join LinkedIn today for free. Norge som sørger for drikkevann til befolkningen og for å ta hånd om det brukte avløpsvannet. Valget falt på Glitre i Finnemarka og fire av kommunene gikk sammen om utbygging av et nytt vannverk på Landfall, og bygging av en vanntunnell fra Glitre og dit. Du ble nektet adgang til denne siden, prøv å logge inn som en annen bruker eller ta kontakt med webansvarlig.


Drammen Sør pluss deler av Sande.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg