onsdag 22. mars 2017

Akrylplater kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. God Service Og Rask Levering. Vi Kapper Alt Etter Dine Mål. Vi Er Spesialister I Alle Former For Plast På Mål.


Høy Kvalitet Og God Rådgiving! Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Forny kjøkkenet på noen timer.


Enten du kun skal bytte ut deler av kjøkkenet eller om du ønsker et helt nytt kjøkken ! Disse Maxbo-varehusene forhandler kjøkken. Akrylplater på kjøkkenet. Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag ved hjelp av kjøkkenplater. Et enkelt og rimelig alternativ til flis.


Da er du havnet på rett sted. Her har vi samlet vårt utvalg av akrylplater som kan brukes til mange ulike formål, men som er spesielt godt egnet som et alternativ til glass. Se det store online utvalget av Kryssfiner og pleksiglass hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser.


Kjøp Kryssfiner og pleksiglass her. Platene leveres med både sandblåste og blanke overflater og kan skaleres fra én fargenyanse til en annen. Corianbenk på kjøkkenet er ganske vanlig, men det mange ikke vet er at man kan trekke corianplaten et stykke opp på veggen slik at det blir en sammenhengende flate. Da blir alt i ett stykke og man slipper skjøtene. Det er utrolig lekkert, bakterievennlig og veldig praktisk med tanke på renhold.


Solid akrylplast med høy transparens. Bruk den i stedet for glass rundt verandaen, beskytt solfangeren mot smuss, vær og vin eller bygg en gjennomsiktig. Fullt fungerende kjøkkener havner helt unødvendig på skraphaugen, fordi vi ønsker å sette et personlig preg på den nye boligen eller bare får lyst til å pusse opp hjemme. Den som vil være mer miljøbevisst, eller har et begrenset budsjett kan komme like langt med å male skrog og fronter, samt å bytte benkeplate.


E-handelsmerket Nettbutikk. Fås i flere tykkelser og farger. Kjøkkenpanel beregnet for montering mellom benkeplate og overskap på kjøkkenet. Beskytter for vannsøl, vanndamp fra koking og annet som kommer fra matlaging.


Slitesterke plater som monteres enkelt med monteringslim, skjulte skruer eller spiker. Vi leverer ferdige plater i sort eller hvit Plexiglas Hi-Gloss. Ideelle til bordplater, kjøkken , bad og interiør generelt.


Besøk vår hjemmeside og bli inspirert. Konzept K leverer plater som kan brukes på hele vegger, eller som dekor- eller innredningsdetaljer. Aluminiumsplater er også en mulig løsning, forteller Signe Schineller. Hardført og bøyelig pleksiglass.


Når du trenger et glass som er ekstra hardført og fleksibelt er pleksiglass ideelt. Det kjemiske navnet for akrylplast er PMMA (polymetylmetakrylat). Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Hos BAUHAUS får du alt under et tak - vi tilbyr bransjens største utvalg til både proff- og privat kunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg