tirsdag 28. mars 2017

Farger som passer til bomull

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg.


Tidløs fungerer til både Egghvit og. Disse detaljene innehar nemlig evnen til å vippe en hel veggfarge av pinnen!

Når man skal innrede med hvittoner er det mange hensyn man bør ta for et vellykket resultat, – og for å minimere uheldige overraskelser. Sv: Farger som passer til bomull ? Minstegutten vår har rommet malt i fargen San som er litt lysere enn Marrakech, og jeg syns rommet ser ganske tungt og mørkt ut. Vi skal male det mye lysere til sommeren. Vibeke og Morten har valgt en lys og nordisk fargepalett i grønne og blå nyanser!


Hvilken hvitfarge passer til hva? Hvitt er et vanlig alternativ – men hvilken hvitfarge passer , det finnes jo så mange? Her er ekspertenes gode råd!

De skal også passe til gulv, kjøkkenfronter og møbler. Bomull , egghvit eller klassisk hvit? Mange velger ferdigmalte vinduer og dører. Eggehvit passer til alt, men ifølge fargeeksperten gjør den altså ikke det. Jeg vil anbefalle bloggen til jotun lady.


Her finnes masse svar om farger ! Malingsprodusentene setter sammen paletter med fint avstemte farger. Fargene har ulike navn, men ved siden av navnet finnes ofte en NCS-kode. Den er nærmest som en hemmelig kode til å finne andre farger som fungerer fint sammen. Koden angir hvor på fargesirkelen en farge stammer fra.


Når den er kjent, er det lett finne farger som passer. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. En meget anvendelig farge som passer både til varme og kalde farger ! Klassisk hvit er en ren hvit farge uten noe gult, mens eggehvit er en gul. Passer perfekt til lister og karmer. Andre farger som passer med eggehvit farger med.


Fargekartet inneholder også en oversikt over hvilke hvittoner som passer til de ulike fargene.

Dette gjør det enkelt for folk å finne farge til lister, tak og andre detaljer. Husk å velge en maling som er beregnet for treverk når du skal male lister og karmer, som LADY Supreme Finish. Alle farger passer til klassisk hvit. Det gir den fineste finishen. Det kommer an på hvor mye kontrast du ønsker.


Jo mørkere farge jo større kontrast. Jeg vet ikke hva du har av møbler og hvilken stil du liker, så litt vanskelig å foreslå farger. Linblå går veldig fint til klassisk hvit! Andre fine farger som jeg liker er Blåis, Pale Linden og dempet sort. Du har nettopp funnet den perfekte fargen på verdens fineste kalkmaling, men hvilke farger passer til ? Jotun tilbyr nemlig ikke bare veldig fine farger i seg selv, men de er også flinke til å tipse om hvilke farger.


Litt gulere enn Egghvit. Dette er fargen ferdigmalte lister, dører og vinduer ofte leveres i som standard. Står fint til en mengde farger med gulaktige, varme undertoner og dype brunrøde farger.


Passer ofte dårlig sammen med greige og vil kunne se skitten ut mot en kjølig gråtone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg