fredag 31. mars 2017

Uknuselig speil

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Uknuselige speil i Hammerglass reduserer kostnadene for hærværk og øker den personlige sikkerheten i miljøene der de monteres. Overflatebehandling i nanoteknologi gjør Hammerglass motstandskraftig mot de fleste kjemikalier. Etter graffitiangrep eller tusjtagging kan de fleste kjente rengjøringsmidler brukes uten at speilene tar skade.


Tre utviklingsleker i ett! Mer enn års erfaring og ikke helt som alle andre. Detekterbart uknuselig speil som kan spores med røntgen og metalldetektor.


Kan også leveres i ikke-detekterbar variant.

Blå bakside for enkel visuell deteksjon. Perfekt til bruk på steder der glass er forbudt. Flott sølvspeil, som speiler like bra som glasspeil. Speilet som ikke kan knuses. Svært slagfast, så speilet egner seg til montering på dør, garderobe og vegg.


Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning.


Et veggspeil er selvfølgelig fint å ha når du skal finne dagens antrekk eller rette på sveisen. Mange av speilene våre kan henges opp både horisontalt og vertikalt, så bare velg det som passer deg. Stoff er stiftet fast med møbelstiftepistol. Har man ikke et bord kan man lage noe lignende med en pappeske. Inni slike tunneller kan man for eksempel stappe masse makulert papir.


Da er det bare å slippe barna løs og høre møtene, fnisingen og leken som oppstår der inne. Et speil kan brukes til mye mer enn å bare sjekke at dagens outfit matcher og at håret ser bra. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere.

Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Detekterbare uknuselige speil som i tillegg kan spores med røntgen og metalldetektor. For sikker bruk i rene soner og sikkerhetssoner. Logg inn for å se priser og handle på web.


Uknuselig speil Laget av høyglanspolert, rustfritt stål standard str. Rundt speil til barnerommet. Enkel montering: Fjern beskyttelsesfilmen på baksiden og press speilet hardt mot underlaget.


Ideelt til barnerommet. Plastplater og kanalplater etter mål. Lille speil på veggen…. Benytter man speil på riktig måte, vil man oppnå å fremheve det man måtte ønske.


Store veggspeil eller mange små sammen, får et rom til å virke større og lysere. GlassTeam har mange ulike måter å kunne bearbeide formen på speilet for å kunne tilby deg et bredt utvalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg