onsdag 15. mars 2017

Vegglampe retro

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos.

Sirlig vegglampe Retro i sart farge. Mange av oss kjenner 60-tallet kun fra fortellinger eller vi var svært unge. Med vegglampen Retro kan vi ta tilbake noe fra denne tide inn i vår hektiske tid. Enkel beigefarge og velformet lampeskjerm vitner om god smak og stil.


Leter du etter retro -lamper fra Frandsen? Flott retro vintage vegglampe i et spesielt design som skiller seg ut i hjemmet. Den gir en varm og stemningsfull belysning, pæren kan byttes ut med en tradisjonell edison-pære for en ekstra eleganse. Frynsene er tilbake, med hilsen fra Svenske Globen.


Hvit opalin skjerm diam.

En vegglampe kan også benyttes som maleribelysning, fordi den kan sette fokus på et flott bilde, en dekorativ vegg, eller dine bøker som ellers står og samler støv i bokhyllen. En vegglampe - uansett form, fasong og funksjon, kan altså gi litt mere liv til boligen. Vi har resultater for Design lampe retro til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Vegglamper og sengelamper i forskjellige stiler. Ved å ha flere forskjellige lyspunkter når du lyser opp et rom, vil du kunne lage en lun og hjemmekoselig stemning. Kjøp Retro vegglampe på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Retro vegglampe i kategorien Innendørsbelysning fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Innendørsbelysning ved hjelp av vår tjeneste. Retro Disney vegglampe fra The Home Decor Picker.


Gammel alabast lampe fra The Home Decor Picker. Sjelden Retro Lampe m Stener fra Melba Antikk. Finn laveste nettpris her. Vi samler alle annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt hos oss!


Retro vintage vegglampe som ser aldeles lekker ut. Denne tar seg flott ut uansett hvor du måtte henge den. Den er av metall og av høy kvalitet, den kan også justers.


I den nye retro serien fra Herstal kommer “dawn” – En vegglampe som henter inspirasjon fra vegglamper av klassisk.

Når du kjøper ny vegglampe , bør du vurdere hvor du skal bruke disse. Kanskje du leter etter en vegglampe som gir en behagelig lys å lese i, eller er det et lys som lyser opp på badet du leter etter? Når det gjelder belysning, snakker vi vanligvis om tre forskjellige typer lys: humørlys, generelt lys og arbeidslys. I fatningen sitter et stykke papp som skal bli værende, da den er en del av konstruksjonen.


Liten og elegant vegglampe som er skapt for en dekorativ pære. Vi har vegglamper som passer ypperlig som leselampe på soverommet eller bak sofaen. Enten du er på jakt etter en vegglampe med moderne uttrykk eller en mer klassisk stil, så finner du din nye lampe fra kjente merkevarer på Lightup. For et røffere uttrykk eller ønske om en mer robust vegglampe , er det mange som velger utendørs vegglamper for bruk i gang eller bod. Vi har også utelamper med justerbar lysåpning som kan være tøffe som effektlys både ute og inne.


Vi har et utvalg spotter som egner seg for montering på vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg