onsdag 29. mars 2017

Pynte esker

Det er jo helt kjempe å pynte slike ting. Blir mere personlig og så moro å gi bort. Pene og dekorative små esker i rustikk stil som gjerne plasseres ved hver kuvert. Dekoreskene måler 6x6x3.


Fin til å inneholde en liten takkegave til hver gjest, samtidig som de lager et flott rustikt preg over festbordet.

Ypperlige esker til både konfirmasjon, bryllup og dåp. Så flotte esker , nydelig dekorert! Takk for at du deltar i utfordringen vår hos Kreativ Scrapping.


Eskene er enkle å sette sammen, og du trenger hverken lim eller annet verktøy. Hver eske ferdig satt sammen måler ca. Fint med fine esker til å ha diverse toalett artikler i, her er q-tips gjemt i en eske. Decoupage på stearinlys På stearin lys tar jeg bare decoupage på det område som servietten skal ligge på, for så å smøre over et lag decoupage på motivet.


Pynt esken litt ekstra.

Hvis du velger en ensfarget kakeeske, har du fortsatt mange muligheter til å pynte esken som du vil. Knytt for eksempel et fargerikt bånd i en valgfri farge rundt, eller sett på klistremerker for å piffe den opp for den rette anledningen. Lim på en blonde rundt esken. Hold det ryddig hjemme med kurver, esker og bokser. Føles det ut som huset ditt er fylt opp med småting som skaper rot og uro?


Løsningen er smart og praktisk oppbevaring med kurver, esker og bokser som hjelper deg å få mest mulig ut av hver kvadratmeter. De riktige kurvene gjør oppbevaring til en drøm. Hjelper deg å holde orden på små ting som ringer, knapper, synåler og nåler, både på skrivebordet og i soverommet. Passer sammen med andre produkter fra TJENA og LANKMOJ-seriene. Kjempelekker eske du har laget her!


Nydelige farger sammen, og kjempefint pyntet :-) Likte veldig godt blomstene du har satt sammen, skikkelig lekre. Tusen takk for at du deltar hos Kort O Mania. Som for eksempel en fyrstikkeske, som er praktisk og helt ordinær, kan man pynte med dekorativt papir, og vips, så har du en unik og flott fyrstikkeske.


Julen er den høytiden i året der vi pynter mest. Vi henter frem esker fra loft og kjeller med julestjerner, nisser, engler, kranser og hjerter. Granbar, juleblomster, kongler og mose krever sin plass og plutselig er stuen full av ting.

Så, hvordan pynter du til jul uten at det blir helt kaos, egentlig? Siden jeg har valgt å lage en rygg på esken fikk jeg litt bedre plass til å skrive en liten hilsen (og litt mer pynt) på baksiden. Julehilsen er stemplet med Archival Ink Coffee. Har brukt det lille poststempelet her også litt her og der. Snøfnugg, engel og frimerker er svertet med Walnut Stain, det samme med skrivefeltet.


Lekre røde hjerte- esker med pyntebånd og innpreget mønster. Perfekte til å pynte bordet og hver kuvert, og samtidig gi gjestene en liten overraskelse som inneholder f. Det går også an å skrive en liten personlig hilsen til hver gjest, som en takk for at de kom - og legge denne på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg