mandag 20. mars 2017

Glass maling

Kjøp online hos CC Hobby. Få mer informasjon hos CC Hobby. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl.

Glassmaling og Porselensmaling. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Og du, vi liker ikke spenning, så vi lover å beholde din e-postadresse for oss selv. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. Gir en matt hvit overflate på glass.


Det er rimelig, enkelt og du får raskt et ferdig produkt. Samtidig er mulighetene mange og du vil alltid kunne finne nye utfordringer. Litt kreativitet, litt tålmodighet, samt litt pågangsmot vil langt på vei være alt som skal til for å mestre glassmaling.

Det å male speil, lamper, lysestaker, etc. Barbro viser deg bilder, trinn for trinn, om hvordan du går frem. Nesten alt kan males.


En av de største fordelene med akrylmaling er den korte tørketiden. Det gjør den praktisk og lett å jobbe med. I og med at den tørker så fort kan.


Husk at porselensmaling og glassmaling er to forkjellige malinger. Hos panduro så får man kjøpt maling for begge deler av merke pèbèo, men på boksene for glassmaling står det VITREA mens på boksene for porselen, står det vissnok porselen. Porselensmalingen (som du kan bruke på porselen, keramikk, leirgods, glass og metall og alt annet som tåler 1grader - sitat fra Panduro katalogen) skal brennes i minutter ved 1grader, etter å ha tørket i minst timer. Masser av spennende hobbyartikler.


Finn kurs i gassmålere offshore på Kursguiden. I førstnevnte er de adskilte glassdelene med ulik. Velg enten flytende maling eller glass maling markører. Vitrea 1glassmaling blank, klar og transparent maling med fin glans.


Fargene kan blandes med hverandre og spes ut med fortynning. Pensler rengjøres i vann med oppvaskmiddel. Det er veldig viktig å rengjøre flaten som skal males nøye.

AnonymBruker skrev: Ser det har ordet seg nå. Men de som har hatt det har ofte lavere terskel for å få det igjen så pass på litt under trening. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg