torsdag 30. mars 2017

Dekke festbord

Hennes tips er å holde det enkelt med servietter og lys i samme fargeskala, og heller bruke noen få unike detaljer som fanger oppmerksomheten. Tangvik oppfordrer til å dekke bordet i god ti gjerne kvelden før. Da får du tenkt gjennom hva som fungerer. Gjør klart ditt festbord med lekker pynt til borddekking!


Dekke festbord

Husk at vi også spiser med øynene – og maten smaker ekstra godt servert på et pent dekket bord. Dersom du skal dekke et fargerikt og morsomt barne-bord eller et elegant bord til bryllupet så kan du finne det meste her hos oss! Her får du inspirasjon og gode tips til hvordan du kan pynte et vakkert festbord.


Når du skal dekke et fint høstbord kan grønnsaker i deilige høstfarger brukes som tema for borddekkingen. Jeg synes det kan være morsomt å tenke tema når jeg dekker festbord. På denne borddekkingen tok jeg utgangspunkt i høstens fargerike grønnsaker og brukte dem som tema for bordet. Se konkurransebidragene her. Intet festbord uten stearinlys.


Dekke festbord

Det blir rett og slett finere, koselige og mer stemningsfylt med stearinlys. Bruk dem gjerne litt kreativt. Sett mange telys sammen. En hel rekke på bordet kan være flott. Det samme kan mange kubbelys i ulike størrelser.


La gjerne fargen på lysene ta opp fargen på duken, serviettene eller lignende. Idé Dekk et flott festbord på minutter. Selv om tiden er knapp, trenger ikke borddekkingen være slapp.


Dekke festbord

Om det er dåp, konfirmasjon, bursdagsfest eller noe annet hyggelig som skal feires — vi har det du trenger for å dekke et fint festbord. Trenger du litt inspirasjon, vil disse bildene er fra Duni. Alle bildene blir gjengitt med tillatelse fra Duni som har copyright på disse. På Duni kan du se enda flere bord og få tips og råd. Mange ønsker å dekke bordet mindre formelt og gjerne bruke markblomster i stedet for blomster fra butikken.


Det kan være lurt å finne et tema først og bestemme hvilke farger du ønsker å bruke på duker, servietter, blomster og dekor. Før du går til innkjøp av nye ting, se etter i skuffer og skap, du har sikkert mye som kan gjenbrukes. Vi utfordret stylist og blogger Marianne de Bourg til å dekke tre ulike bord i høstens stiler.


Hun dekket alle tre høstbordene med vårt servise Molly og mange andre fine produkter du finner i våre butikker denne høsten. Vi håper du blir inspirert av de flotte bordene! Tid for å dekke flotte festbord. Snart er det tid for å samles rundt festbordene og spise god julemat i lystige lag.


Da er det ekstra koselig med flotte pyntede festbord. Den fineste bordpynten lager du enkelt selv, og det trenger ikke ta mye tid. Konfirmasjon er en festdag det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av bordpyntingen.


Dekke festbord

Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte et vakkert konfirmasjonsbord. Jeg syns det er stas å pynte bor og et godt tips er å pynte dagen før. Da slipper man unna mye stress. Borddekking barn blomster blomsterdekorasjoner cocktail dekke diett DIY drikke drink farger festbord frokost gaver glutenfri hjemmelaget hvitt ideer interiør interiørtips jul julebord juleverksted kalorier kreativebord lag selv lavkalori lavkarbo meditasjon mental helse middag mindfulness oppskrift oppskrifter pynte selvutvikling.


Skap de vakreste festbord ved hjelp av disse enkle tipsene! Klokka er stilt tilbake, det er kaldere i været og mange hutrer og fryser. Når dekker til festbord er det alltid hyggelig å ha bordkort.


Jeg husker at jeg laget krydderbuketter som bordkort til min konfirmasjon på slutten av åttitallet. Eldste hadde en visjon om sukkertøykrukker og brukte tid på å finne både krukker og godteri. Tips til dekking med glass.


Det er flere måter å plassere glasset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg