torsdag 30. mars 2017

Audiovisuelle løsninger

Finn audiovisuelle løsninger nå på Kensaq. Det kan derfor være en utfordring å finne en samarbeidspartner som. Med over års arbeid innen dette feltet kan vi tilby smarte, brukervennlige og driftssikre AV løsninger med fokus på kundens behov og ønsker.


Audiovisuelle løsninger

Ricohs audiovisuelle løsninger tilbyr verktøy til store og små bedrifter som ønsker å kommunisere omkring idéer og samarbeide om prosjekter i sanntid fra ulike steder. Mobile arbeidsgrupper, auditorium på universiteter og små møterom på kontor – teknologien vår gir profesjonelle resultater for et bredt spekter av kommunikasjonsbehov. Vi har egne fagfolk som brenner for faget, og som designer og planlegger funksjonalitet etter dine krav og ønsker. Det er nesten ikke grenser for hva audiovisuelle løsninger kan brukes til - enn si hvordan de kan brukes. Hvert enkelt prosjekt inneholder føringer som styrer hvilken tilnærming til løsning som vil være best egnet til å levere ønsket resultat.


I tillegg har vi små, lette, projektorer som kan tas med fra rom til rom. Våre konsulenter har kompetansen som trengs for å finne riktige løsninger for ditt behov. Spesialisten på audiovisuelle løsninger ! C Technology AS et prosjektorientert kompetansehus med fokus på brukervennlige og driftssikre løsninger i alle typer møterom, samhandlingsrom, konferanse og undervisning, auditorier og kontrollrom. Scandec Systemer fokuserer på komplette lyd- og bildeløsninger til alle typer bygg.


Audiovisuelle løsninger

Sammen med våre forhandlere leverer vi avanserte audiovisuelle installasjoner. Vi fokuserer på brukervennlighet for sluttbruker. AV Design er en frittstående leverandør av kjente merkevarer. Vi hjelper deg med alt fra en enkel projektor til komplette møteromsløsninger og avanserte løsninger.


Ta kontakt for tilbud på møteromspakker inkludert projektor, oppheng og lerret. Presentations Data er spesialist på AV- løsninger. I mer enn år har vi levert audiovisuelle løsninger av høy kvalitet til landets fremste virksomheter. Pålitelige audiovisuelle løsninger til din arbeidsplass.


Audiovisuelle løsninger

Vi integrerer en rekke ulike teknologier og løsninger , herunder videokonferanse, audiovisuelle løsninger , telepresence, digital signage, touch og interaktive løsninger , videovegger, kontrollrom, presentasjons-systemer, lyd og kontrollsystemer. Lyd og bilde, eller audiovisuelle løsninger (AV), blir stadig en større del av hverdagen vår, enten det er på jobb, hjemme eller i de åpne rom. Møteromskjermer, informasjonsskjermer, LED-skjermer, projektorer, lydanlegg og høyttalere finner vi overalt. Vi tilbyr våre kunder skreddersydde AV- løsninger med et utvalg av produkter satt sammen av lidenskapelige fagfolk.


BIM-, ICE- og VDC-rom for effektive møter. Audiovisuelle loesninger , inklusive. Vi skreddersyr løsninger etter ditt behov. C har jobbet systematisk i flere år med VDC. Etter en prosess med innhenting av informasjon fra de store entreprenørene har vi laget innovative konsepter.


Audiovisuelle løsninger

Disse kan enkelt tilpasses ditt behov, og som en konsekvens får du akkurat det ICE-rommet du. Kommuniser og samarbeid mens du er på farten med Ricohs kompakte og bærbare videokonferanseløsningene. Videokonferanseløsningene våre er svært lette og er. Salg og installasjon av AV-utstyr til møterom.


SandnesVis veibeskrivelse. Evercom er spesialist på audiovisuelle løsninger til offentlig sektor og privat næringsliv. Vi leverer audiovisuelt utstyr til møterom, klasserom, auditorier og andre rom som sal, hall og scene og utfører installasjon, programmering, kurs, service, rådgivning og tilhørende tjenester. Vores teknologi er udviklet til at dække en bred vifte af kommunikationsbehov og levere professionelle resultater, hvad enten det gælder møder på kontoret, samarbejde på farten eller forelæsninger på.


Moderne audiovisuelle løsninger hjelper kundene våre å skille seg ut fra sine konkurrenter. Vi har lang erfaring med å levere AV- løsninger til konferansesentre, møterom og fellesområder, og vet hvordan man designer AV-miljøer som engasjerer publikum. Din totalleverandør av audiovisuelle hjelpemidler.


Vi har over års erfaring i den audiovisuelle bransje. Serviceavdelingen er derfor din garanti for et problemfritt audiovisuelt anlegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg