mandag 6. mars 2017

Klassisk hvit stue

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Finn laveste nettpris her. Klassisk Hvit er for meg den perfekte detaljfargen med sitt rene og hvite uttykk. Bomull, egghvit eller klassisk hvit ? En ren og nøytral hvittone.


Hvilken hvitfarge passer til hva? Hvitt er et vanlig alternativ – men hvilken hvitfarge passer, det finnes jo så mange? Her er ekspertenes gode råd!

Innredningstips stue. Moderne møbelsystem som passer for alle typer interiør. NORDI møbler er fremfor alt preget av et vakkert utseende, veldig god kvalitet, holdbarhet, solid og presis utførelse. Møblene er laget av 16mm laminert plate, kantene er ferdig med ABS finér.


Frontene er laget av MDF i hvit glans. I tillegg kan de brukes på kontorer, hoteller og andre steder av denne typen. Det ser gjerne møkkete ut. Den uvanlige, men samtidig universelle arten av møblene gjør at de kan passe inn i interiør arrangert i forskjellige stiler og med forskjellige farger.


Kroppen på møblene til dette systemet er teipet med ABS-kant. Dempet gulaktig hvit , med et hint av grått. Står flott til gråbeige og andre dempede, kulørte toner. Den er mindre gul og mer dempet enn Egghvit. Gråaktig hvit , med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme.


Inneholder litt grønt noe som gjør den perfekt sammen med blå, grønne og mintaktige farger. En svakt grålig hvittone. Jeg har klassisk hvit i stue og kalk på kjøkken. Rommene henger sammen med en vegg med trappeoppgang i klassisk hvit. Derfor vil ikke fargene synes fra rom til rom.


Har vurdert sotet matt sort på veggen bak tv-en.

Passer linblå til klassisk hvit ? Vi har tenkt klassisk hvit på listverket. Men husk at denne hvit -tonen er langt hvitere enn standard hvit som mange har på vinduer, dører og lister, så tenk helhetlig, råder eksperten. Se Bo Bedres fargetips til hvordan du kombinerer de dype trendfargene! Hei, skal male stue , kjøkken og trappeoppgang (etg). INNREDE STUE : En klassisk tabbe er å plassere alle møblene i rommet langs veggene.


Setter du salongen i sentrum får du gode gangsoner rundt. Hvitfargen males også på hagemøblene fra Ikea hver eneste vår, og er en rimelig investering i stedet for å bytte ut hagemøblene. Tonen er lys og varm med en klar dreining mod gyllen. Et lekkert hvitmalt vitrineskap med kryss sprosser. Kryss sprossene på dette vitrineskapet er en klassisk og tidløs detalj.


Tagglistene i toppen fremhever dette elegante skapet. Nederst er det praktiske skuffer. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff.


Dette er interiørbladet som gir deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg