onsdag 1. mars 2017

Sauehenger

Hvilken tilhenger trenger du? Hvordan laste tilhengeren riktig? Hvor stor tilhenger kan jeg kjøre? Tysse har tilhengeren for deg. Les mer og finn forhandler!


Ifor Williams Norge - Med en Ifor Williams henger får du kvalitet, trygghet og holdbarhet.

Norges største utvalg av proffe tipphengere i høy kvalitet. Se vårt store utvalg av tilhengere som passer ditt bruk. Som importør av Western tilhengere i Norge har vi gleden av å kunne tilby Western sin dyrehenger. Denne henger har fått meget god omtale av brukere og står frem.


Sauelemsett kan monteres på alle hengere med modellbetegnelse 25. Finn riktig tilhenger for deg! Sauehenger og fôrvogn i ett.


Vi tilbyr et omfattende sortiment av varehengere til næringslivet og kvalitetsbevisste privatkunder fra de.

Brenderup tilhengere og båttilhengere fullastede med smarte funksjoner. Tips og råd rundt eierskap, lastevekt, førerkortregler og hastighetsbegrensninger. Campingvogn understell delvis ombygget til tilhenger selges. Stort utvalg i båthengere.


Kun brukt til å frakte sandwich elementer av meg. Derfor forlenget med treverk bakover , for å kunne feste baklys. Egner seg nok til å bygge scooterhenger el sauehenger el båthenger osv. Kan levers med , andre dekk mot pristillegg.


TGB Blade 6AR T3B - Grønn. Mer enn bare en typisk ‘ Saue henger ’! Vi tilbyr alle typer tilhengere (opp til tonn) for proffmarkedet i Norge. Våre hengere kommer utelukkende fra kvalitetsleverandører og en oversikt over hva.


God service og rask levering. Fant du det du letet etter? Forsøk å søk etter bilder. Mer innfor deler og tilbehør.


Nå skal sauene på beite og her ser det kjekt ut for både to og firbeinte :). Bare fantasien som setter grenser.

Dette er proff henger. Kan ta ned bakerste lem, som brukes til laste rampe. Selges Pga endrede behov. Det star at den er enkel og fjerne og på tiljhenger må en ha noe som tåler litt. Er tilhenger hvor det er varmgalvenisering bør helst.


Sauene sorteres, lammene for seg og sauene for seg, lastes opp på sauehenger og kjøres hjem på gården med traktor. På gården veies lammene og slippes på innmarksbeite, mens sauene kontroleres for sykdom og slippes på kulturbeite. Etter at sankingen i fjellet er ferdig, begynner sankingen i skogen ovenfor gården.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg