fredag 24. mars 2017

Behandle betonggulv

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Behandle betong Bruken av betong i private hjem har økt de senere år. Rå betong er et populært materiale, og stadig flere ønsker en rustikk stil med råbetong. Betong er et svært porøst.


Men ubehandlet betong vil se skitten ut over tid.

Heldigvis finnes det måter å behandle betonggulvet på. Jeg søker litt bistand i fra alle de kompetente folkene som er her inne. Har akkurat slipt mbetonggulv (dappet) med en sliper fra Naboen (Scan450).


Hvis du som jeg kun ønsker industri look sliper du 2-ganger men husk en kraftig industristøvsuger for det STØVER. Jeg behandler det deretter med betongolje fra Flügger. Deretter kan du vaske og støvsuge det som vanlig flisegulv.


Hei Hva finnes og anbefales for behandling av et garasjegulv i betong for å hindre støving, beskytte mot vann, samt gjøre det enklere å holde rent? Hei, holder på med en vinterstue, her skal vi ha betonggulv , hva bør jeg behandle gulvet me for forhindre stygge flekker ved eventuelt søl?

Skal ha varmekabler i gulvet, betongen er ny, så må stoffet takle det. Er det noen som har gode forslag til behandling av nytt betonggulv , hvis man ikke skal ha epoxy? Lagring Lagres tørt og frostfritt inntil år. Det er vanligvis forbundet med råbygget, ikke noe man vil ha fram i dagen i et møblert hjem. Men det må ikke være slik, et betonggulv kan være et alternativ til fliser, skifer og andre harde, gulv som er svært robuste og krever lite vedlikehold.


Litiumbehandling passer både til utvendig og innvendig betonggulv. Velg mellom høyglans eller matt overflate – du bestemmer. Det spiller ingen rolle om betonggulvet er helt nytt, eller om det er mange år siden det ble støpt.


Voks er ikke en metode vi anbefaler for å behandle naturstein. Valg av metode Hvilken metode som er best avhenger av hva slags steintype du har, hvor den skal ligge og hvilket utseende du ønsker etter behandlingen. Sliping av betonggulv setter store krav til utførelsen av gulvstøpen. For å unngå uønsket oppsprekking av gulvflaten kreves det nøye forberedelser og planlegging. Det er viktig at gulvet er tilstrekkelig armert, og at bevegelsesfuger er korrekt plassert og er riktig utført.


EPOXYMALING PÅ BETONGGULV BRUKSANVISNING FORBEHANDLING Ny betong Ny betong skal herde i minst uker før maling og være fri for smuss, olje o. All støpt og ferdigstøpt betong må også sweepblåses (fortrinnsvis) eller etses med saltsyre for å fjerne sementslam og nøytralisere kalk: Syrevask: a. Ved sliping og behandling av betonggulv åpner det seg muligheter for å lage vakre gulv av betongen selv uten å legge på et belegg. Gulvet kan slipes til et steinggulv med høy glans eller en homogen overflate som er sterk og lett å holde rent.

Levetiden er like lang som bygget selv. Weber Garasjegulv gir deg varigheten du ønsker i din garasje. Enten du skal rehabilitere den gamle garasjen eller planlegger et stort parkeringsanlegg eller.


Våre produktleverandører tilbyr et svært bredt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg