tirsdag 28. mars 2017

Design speil

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Finn et som passer deg her.


Omfattende online katalog med alle slags speil i forskjellige stil.

Dekorative speil , speil på mål, garderobe speil og mye mer i HJEMHYTTE Interiør Design. Runde speil , enkle speil , speil med lys. Se utvalget vårt her!


Vårt utvalg av speil er kanskje ikke magisk, men de kan definitivt legge til litt glitter, pynte opp et mørkt hjørne eller få et lite rom til å virke større. Du kan melde deg av når som helst. Av den grunn, vennligst finn vår kontaktinformasjon i juridiske merknader.


Speil Speil , speil på veggen der.

Trygg E-handel med dagers angrerett. Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Black Design ? Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov.


Et speil kan brukes til mye mer enn å bare sjekke at dagens outfit matcher og at håret ser bra. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Noe aldersslitasje i glassflate. Alt fra hallspeil til baderomspeil, veggspeil og mindre sminkespeil til sminkebordet.


Speilene finnes i en rekke ulike størrelser og design så du kan enkelt finne et som passer nettopp deg. Et praktisk speil er alltid bra å ha men det er også viktig at det gir en spesiell følelse blant innredningen din. Vi tar kundeservice på alvor! For oss er kundeservice viktig, så ta gjerne kontakt med oss om du har noen problemer eller spørsmål!


Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse. Rask og enkel handel på Ellos.

Stort utvalg av fint interiør. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Chris Liljenberg Halstrøm Gio Ponti Hay Jacques Adnet. Mange design og lekre løsninger for speil til baderom og andre romet. Den nye og modulære samlingen av speil gir en ny dimensjon til rommet og skaper en unik historie på veggen din.


Et speil er ikke kun et dekorativt element, det er også en lur måte for å utvide mellomrom og gi lysstyrke i miljøet. Det finnes så mange lekre speil med spennende detaljer, speil som oppleves som rommets midtpunkt og som er svært dekorative i design. Et nytt speil til badet kan alene være med på å gi et eldre bad en ansiktsløftning. Hver morgen møter en gjerne seg selv halvvåken i speilet på et baderom.


Baderommet er også stedet for å slappe av, og for å gjøre seg klar til en tur på byen. Det er kanskje ikke så rart at vi bruker mer og mer tid og penger på å innrede til baderommet. Problemer med å velge eller behov for noen tips?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg